Ballkjoler Aire Barcelona 2016: The Collection [BILDER]

Ballkjoler Aire Barcelona 2016: The Collection. Har du blitt invitert til et bryllup neste år? Du ønsker å gå med hvordan kjolen skal du bære? Før du velger noe, lover oss vil du ta en titt på forslag promenadekonsert kjoler Aire Barcelona, ​​vil du takke.

den motehusene, som vi så for noen dager siden kjoler Jenny Packham, har vi store samlinger for gjester, for eksempel Air Barcelona, ​​en perfekt linje være perfekt. Enten du er brudgom familie, venn, vitne eller bare en invitert, at du finner en titt for deg.

Kvalitet promenadekonsert kjoler Aire Barcelona er spesielt merkbart i materialer hver modell kan finnes fra den klassiske myke silke, eterisk chiffon, noen brokade forslag eller piqué, søknader tyll for de fleste drømmere og ikke noen få modeller crêpe.

Som for brudekjoler 2016, for inviterte broderi vil det også være svært populært, noe som vil være dekorert med paljetter eller perler, perfekt for lett til vev. Alltid med tanke på trender 2015-16, den naken utseende ikke mangel på denne samlingen av spansk mote, så er hudfarget kjoler med åpenhet effekt og organer med broderier de mest vågale.

De er dyre promenadekonsert kjoler med brodert ermer semitransparent eller fylt med detaljer som necklines Strass programmer og chic.

Den perfekte farger for gjester

Hva er de riktige fargene for en kjole? Spørsmålet som oppstår i mange bryllupsgjester, som gir svar på alt fargepalett Han foreslo Air Barcelona. Ingen mangel på klassisk kledd i mørk blå eller svart, perfekt for kvelden bryllup, men også den mest dristige og elegante røde modeller.

For den nye sesongen finner vi et bredt spekter av Sterke nyanser av blått eller blått hav, perfekt for lysere dager. Meget interessant er kledd i svært lyse farger, som støvete rosa eller hvit, brokade og chiffon.

Til hver, hennes kjole

Det gjenstår å velge den perfekte kjole til bryllupet som du har invitert fest. Det virker enkelt, modeller av den nye kolleksjonen av Air Barcelona er vakker, men ikke glem å velge silhouette som best passer din figur. Firmaet tilbyr mange lange kjoler, perfekt for natten, men også for noen parter dag.

den kutt falle som passer kroppen er fullt mote og er perfekt for å markere feminin silhuett, men hans største fiende hofter er også merket. Så ingen mangel på forslag løsere skjørt, imperium midjen eller kutt, eller bekledde kjoler perfekt å ha med et par gode hæler.

for elskere korte kjoler, Barcelona har en luftledning minivestidos, fra den stram til vakre Bon Ton modeller, med midjen og blusset skjørt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 36


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oysho