Brude sko Menbur 2015: The Collection [BILDER]

Brude sko Menbur 2015: Samling. Følge trender av sesongen, men med uventede detaljer, totalt antall hvite modeller med detaljer, og mange andre ny, Det er hva du finner i samlingen av brude sko Menbur 2015 Er du klar?

Feminine og sofistikerte former, basert på den nye "må ha" av sesongen med noen uventede detaljer, forslag totalt hvite, en av de star farger for bruder, Pumper med høye hæler eller anordning, samt dansere, er alt du finner brude sko samling Menbur 2015, kan du se i bildegalleri vi bringer.

Disse modellene alternere med klassisk peep-toe, med løkker på den åpne tå, en versjon av 20s stil renovert, med strimler og armbånd De går sko, med høydepunktet av smykker detaljer disse brude sko Menbur 2015.

for elskere taconazos, Menbur foreslåtte modellene Mary Jane med ekstern plattform, som motvirker hæler 8-12 cm høye, som de er videre dekorert med små krystaller av spissen, armbåndet ankelen og hælen. Andre samlinger, for eksempel brude sko Pura Lopez 2015, har blitt moderne Orsay necklines for skotøy, enten klassisk eller asymmetriske necklines.

Blant forslagene Menbur 2015, vil du finne mange modeller, fra Klassiske pumps med eksterne plattformer, eller de uten plattform, men utsmykket med stropper som krysser på foten, lukket tå eller peep-toe dekorert med blomster og blonder detaljer, for de mest romantiske bruder som ønsker å ta en annen touch til ditt utseende.

den bryllup sandaler Menbur er i en streng total hvit, med stiletthæler, uten å glemme disse modellene kile sateng, for de bruder som ikke behersker helt høye hæler.

For bruder som ikke ønsker å ha høye hæler på hennes bryllup dag har firmaet reservert for dem, kattunge hæl sko med hæler med få cm høy, så vel som en samling av flate sandaler eller ballerinas, dekorert med en romantisk touch som er så moderne i år.

Ikke gå glipp av galleriet bilder vi gir deg alle de brude sko Menbur 2015, slik at du kan velge hva som går best med bryllupet stil, Ikke regningene?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 18 =