Brudekjoler: gjennomsnittspriser for kjøp og leie

Det er kjent for alle at ekteskap innebærer en betydelig utlegget av penger, er det mange utgifter som må tas i betraktning: bryllup, bryllupsreise, musikk, tilbehør&# 8230;, i tillegg til de skjulte kostnadene bør du vite. Den mest betydelig utgift for en brudens kjole. I dag vil jeg fortelle hva Gjennomsnittsprisene for kjøp og leie brudekjoler så du bestemmer hvilket alternativ passer best budsjettet.

Brudekjoler: Gjennomsnittsprisen for kjøp

Det er udiskutabelt at selv om alle elementene i et bryllup er viktig, og i noen tilfeller avgjørende, for bruder elementet blir viktigere er kjolen. Det er mulighet for å kjøpe brudekjoler for mindre enn 500 euro eller kjoler som kommer om 12 000 når det kommer til design haute couture.

Totalt den gjennomsnittlige utgifter De utfører bruder på deres kjoler vanligvis rundt 1500 euro, dette må være legge den ekstra kostnaden add-ons som vanligvis koster halvparten mellom 400 og 800 euro. Disse ekstra kostnadene er brudeslør, undertøy, tilbehør for hår som hodeplagg eller tiaraer, smykker, sko&# 8230;

Den viktigste grunnen fører til bruder velger å kjøpe kjole Bryllup er en sentimental grunn, muligheten for å bevare din kjole som Jeg husker bryllupsdagen Det er det som gjør bruder foretrekker å gjøre dette utgifter og holde kjolen.

Hvis du ønsker å kjøpe din brudekjole fordi du liker å holde den spesielle minne, men du ikke ønsker å bruke mye, Vi foreslår et alternativ som du vil elske: brudekjoler ready-to-wear lave kostnader, et alternativ som markerer trend blant moderne bruder.

Brudekjoler: Gjennomsnittsprisene for leie

Prisen på en brudekjole utleie langt fra en kjøpt, vil den prisklassen fra 200 til 800 euro, som du ser, er det en langt mer økonomisk alternativ. Brud blir mer praktisk og drakt leie er i økende grad å ha mer aksept, nytte Dette innkjøp alternativet er at vi kan bruke mer utgifter til et annet aspekt av bryllupet, vanligvis når du lagrer til enhver pris, i de fleste tilfeller, vanligvis nytte av bryllupsreisen. Forresten, hvis dette er tilfelle, foreslår jeg at du ikke går glipp av denne artikkelen om de beste reisemålene i New Zealand, en drøm tur for et nygift par.

Tips for å leie brudekjoler

Når du leier en kjole du må ta hensyn til to viktige elementer:

  1. Registrer deg: Det skal angi ting som når vil innsamling og levering kjole, forholdene der du leverer brudekjole&# 8230; Disse forholdene er etablert av hver enkelt butikk.
  2. du kan en forsikring: Enkelte butikker tilbyr ekstra forsikring, så vil du være roligere hvis kjolen er tilsølt med ulykke eller skadet ,.

Det faktum for å leie en brudekjole betyr ikke at det er en gammel kjole eller i dårlig forfatning, er brudekjoler vanligvis leie kledd i avvikling av tidligere sesonger. Som med kjoler kjøpt har muligheten til å velge mellom ulike modeller: romantisk design, vintage, klassisk&# 8230;

Du skjønner, det finnes alternativer for alle budsjetter, dermed prisen på brudekjoler ikke lenger være et hinder, kan du velge den kjolen du liker og som du føler deg strålende og passer ditt budsjett.

Hvis bryllupet kommer, du kan ikke gå glipp av disse elementene med de beste frisyrer for bruder i 2017 og buketter trend denne sesongen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 80


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo