Beste bryllup vitser til restauranten

Beste bryllup vitser til restauranten. Hva med noen gode venner er gift og er i gastarles tenker en spøk i restauranten? Med disse tingene må alltid ha Pass på å ikke overdrive, så disse punktene ideer.

Bryllupet av dine beste venner, og du tenker på å sette morsom notat til feiringen, spille en vits nygifte med vennegjengen. Greit, og kan være morsomt og annerledes, men pass på, fordi hvis spøken er veldig overdrevet eller liten smak, du kan ende opp med å ødelegge den mest spesielle dagen i ditt liv paret. Så vær oppmerksom, fordi du ikke vil falle inn under en av disse feilene som alle invitert til et bryllup bør unngå, ikke sant?

Blindfold brudgommen eller bruden, og skal gjenkjenne din partner blant en gruppe venner. Du kan gjøre det ved å parfyme, berøre en kroppsdel ​​eller stryker henne over håret. For å sprite opp et spill, kan du sette noen pisket krem i området der de vil spille bruden og brudgommen å gjenkjenne partneren din, vil iskrem bo!

tale

Det er en vits i seg selv, men en måte å "Ta ut farger" bruden og brudgommen. Hvis du har blitt bedt om å gjøre talen på tidspunktet for ristet brød, Du kan sette et snev av humor forteller noen intimitet av paret, så lenge ikke er for varmt eller noe du ikke liker din far gjorde det, vet du hva vi mener, ikke sant? har noen anekdote, en morsom minne, i tillegg får en latter, at de liker.

bilen

En klassisk bil som vil ta paret til å ta bilder når de forlater kirken eller rådhuset, kan bli noe å se utseendet av overraskelse når de legger heller mann og kone. endre for traktor, lastebil, eller noe sånt, men ja, ikke glem å så bringe den virkelige bilen, trenger du nekter ikke kommer i sitt eget bryllup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 44


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer