Høye frisyrer for bruden: De mest elegante [BILDER]

Hvis du leter frisyre for bryllupet ditt, og du har lyst på en høy frisyre, i dag har vi forberedt en fantastisk galleri med Høye frisyrer for bruden

Mange av disse interessante ideene kommer fra catwalken, der de bærer oppsamlet kompleks og bukseseler og andre enkle og naturlige varianter med uanstrengt volumer, krøllete frisyrer høy, og andre Høye frisyrer eller vintage chic bohem stil. La oss se sammen de beste ideene fra høye frisyrer for moderne bruder.

Høye frisyrer for bruden: den klassiske chignon

De innsamlede kjoler i forskjellige versjoner som er mest populære, takket være elegant og raffinert luft som gir hver type ansikt. den høy Chignon frisyrer er av de mest ønskede, samlet enkle eller mer komplekse forbeholdt spesielt bruder med langt hår, fordi det er bedre å skape mer strukturerte og omfangsrik frisyrer.

Som du kan se fra bildene av vår bildegalleri, Mulighetene er mangfoldige, og hvert mer interessant. Innsamlede stropper kan være dekorert med fletter rundt eller tiaraer, kroner eller smykker brosjer plassert ved enden. De mest delikate buer presenteres med tråder er igjen fri for hele hodet, men de kan også holde med gafler eller en blonder bånd vintage 20s stil.

Høy samlet mer kompleks

Blant bryllup frisyrer med slør, samlet har reservert et hedersplassen. Mer komplekse strukturer som for eksempel høye bølger eller krøller frisyrer, De kan bli enda mer romantisk om vi satt på sløret nederst eller en juvel gafler som tilbyr et snev av raffinement.

Catwalk couture vi får de mest originale ideer, meget høy spiral strukturerte frisyrer som starter fra nakken og gå opp til toppen, har en mote og trendy ideen mange kjendiser allerede valgt for den viktigste dagen i deres liv.

forskjellige frisyrer for bruder høye

for kjærester elskere av boho chic stil er et fast innslag i semirrecogidos frisyrer, ser mer ut som enkle og "rotete", men de virkelig er mer strukturert enn noen bun. Du kan også velge en flette rundt bun ugjort. I bilder av vårt galleri viser vi ulike frisyrer spiller med dotter og krøller, naturlige frisyrer med side smell eller dotter som rammer ansiktet hennes.

Tilbehør til høye frisyrer for bruder

blant tilbehør for høye brude frisyrer vakreste i de siste månedene vi finner roser rundt bun, tiaraer eller hårnåler krystall smykker de gir en sofistikert og vintage touch til ethvert brude frisyre. I tillegg kan andre alternativer være stoff blomster for et bryllup landet, tulipaner eller orkideer for våren bryllup.

Hvis du leter etter en høy brude frisyre, bli inspirert med bildegalleri som vi har forberedt med Høye frisyrer for bryllup trend. Vi håper du finner det du leter etter.

Du kan også være interessert i: Wedding frisyrer med fletter: Alle bilder [BILDER] og de beste frisyrer for bruder denne 2017 [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 12 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Corte de cabelo do eserto Erstatning for kød Eruptions cutanees vih