Opprinnelig Bryllup gaver: Håndverk for hjemme [BILDER]

Bryllup suvenirer håndlagde. Overrask dine gjester med en av følgende hjemmelaget gave ideer Wedding som vi presenterer nedenfor.

Hvordan lage håndlagde bryllup detaljer

Opprette en egendefinert ramme

materialer: Datagrafikk redaktør, skriver programvare, blekkpatronen, fotopapir og en fotoramme.

Utvikling, steg for steg: Først må du åpne en grafikk redigering program. Hvis ikke dispusieras av disse programmene kan du laste ned en gratis programvare. Opprett en ny fil, avhengig av størrelsen på bilderammen med oppløsningsinnstillinger på minst 100 piksler per tomme.

Nå er det på tide å velge bildet av rammen. Du kan velge mellom fil bilder som utgjør denne type programvare eller, hvis du foretrekker det, kan du dekanter for et fint bilde av paret.

Til slutt, print design når du gjør deg klar. For best resultat skrive ut bildet på fotopapir. Klipp papiret til å passe på målinger av rammen og sjal til å levere til dine gjester.

lage desserter

Hvis du ønsker å overraske dine gjester med originale detaljer og, fremfor alt, søt te er noen forslag som du bør vurdere. Du kan for eksempel innpakning brownies hvit sjokolade med fargerike godteri eller kaker i forskjellige former, hjerter, dukker kjærester, initialene dine ... Du kan også melde deg på macarons, forberede din favoritt oppskrifter for cupcakes, lage deilig cronuts eller dyppet kandiserte epler hvit sjokolade i samme tonen i brudekjole.

dekorative minner

I tråd med ovennevnte ideen tilbyr vi et annet forslag for din bryllupsgave av deg. Det er å fylle en glasskrukke, har du mange former og størrelser å velge mellom, med spiselige godteri farger.

dekorative minners

Men hvis du ønsker å gå for et bryllup dekorative detaljer du kan ta til etterretning vår neste idé. Det er å utvikle en liten by full av hermetisert frukt, ideelt for å dekorere ethvert kjøkken krukke. For å fullføre presentasjonen, kan du knytte et bånd rundt hver krukke og legge ved et lite kort til å tape en setning, signert av paret, takk, sammen med bryllupsdato.

En annen variant av dette forslaget er å velge fylt flasker potpourri eller de hvor det kan komme inn i mini-lys.

floral detaljer

Vi avsluttet gjennomgangen av bryllupsgaver gjest håndlaget med en veldig naturlig forslaget. Du kan for eksempel kjøpe små potter og maling av ditt valg. Deretter skriver du inn blomsterfrø som du har brukt for å dekorere din link. For ytterligere tilpasning kan du, hvis du ønsker det, legge til et takkekort.

Du er ute etter mer gave ideer for dine gjester? Her er andre alternativer som gir til kvinner, nyttig informasjon å gi til dine gjester og mange andre originale detaljer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Content Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة