Land Wedding decoration: originale ideer

Ankomsten av våren inviterer deg til å satse på ideen bryllupet en utendørs plass. Spesielt hvis paret er elskere natur, en landet bryllup Det vil være en mulighet til å shuffle i organisering denne store dagen på en annen måte. Når du tenker på dekorasjon, logisk må det tas hensyn til plass, og i dette tilfellet, er det beste å velge materialer som tre -et materiale bringer også varme, og det er et kjennetegn på campestre- stil, glass, skifer, raffia og selv tinn, for å få et snev av det mest originale. Detaljer teller, og i dette tilfellet vi satse på å dekorere med blomster som solsikker, tusenfryd, brudeslør, blant andre, detaljer om flettet eller floral utskrifter servise.

Land bryllup ideer

Organisere et utendørs bryllup gir oss større frihet og kreativitet, for eksempel når organisering gjeste tabeller -Her kan vi velge et trebord som kombinerer med noen dekorative detaljer, spesielt med blomsterdekorasjoner eller glass- krukker; montering av buffet, eller lage hjørner for gjester, for eksempel plassere en candybar, eller ri en koselig chill-out område med lave bord og seter. spille med belysning, særlig i ettermiddag bryllup, er det avgjørende for å oppnå et ideelt miljø, i dette tilfellet, satser på lys, lysekroner eller henger lamper.

selv gaver til gjestene kan ha et land følelse, velger for eksempel noen originale raffia poser med lavendel blomster eller et syltetøyglass. Og ikke glem enten bryllupsinvitasjoner at i dette tilfellet kan vi gjøre resirkulert papir for ikke mangler noen detaljer i dette landet bryllup.

Vi foreslår å besøke galleriet hvor du finner massevis av ideer for å inspirere og skape den mest innbydende innredning. Landet stil er synonymt med naturlighet, enkelhet og varmen av småting.

Du kan også være interessert i: Decor Sommer bryllup: de beste ideene og oppdage bryllup i oransje: Ideer for blomster og innredning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 33


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة