Brudekjoler med bukser, å gå mot

Lei av den klassiske brudekjole? Dersom det innen mote men du tør, inviterer vi deg til å oppdage de mest banebrytende forslag for sesongen, Brudekjoler med bukser, et alternativ absolutt uventet, men, som du kan se i bildegalleriet, kombinerer mote og eleganse. Hvis vi stopper opp et øyeblikk, er det faktum at det er ingen regel som sier at brudekjole må være ugjenkallelig skjørt, slik revidere tradisjonell design og satse på nye forslag som tankevekk som sofistikert. Design som ikke mister, men vinner selv i femininitet. Brudekjole ikke nødvendigvis være en høytidelig hvit, men kan inneholde innslag av farger, selv i dette tilfellet kan vi erstatte de klassiske slør hatter og hodeplagg.

den bryllup kjoler bukser, selv om de kan virke veldig terminatorer også er i tråd med den nye stilen og kvinners rolle i dagens samfunn. Det vil si at buksene del av garderoben, som mange andre elementer av dagen dagen, så det er ikke i dårlig råd alle (snarere tvert imot) gir dette plagget mer fremtredende på en spesiell dag, som den dagen bryllup.

Motemerker har innsett den enorme potensielle effekten denne trenden. Inkludert signaturen Atelier Aimée med modeller brudekjole bukser online spill på enkelhet, naturlighet. Blant forslagene fremhever design asymmetrisk kutt, lang bak og kort foran, med bukser.

Collection Stephanie Allin engasjement bukser silke satin, mens Oscar de la Renta beautifies bodice med broderier og blonder. Enda en av de store referanser til brude mote, Vera Wang, Han tør med flere drakter med bukser. Resultatet, en sensuell, revolusjonær og selv behagelig dress.

disse forslagene deilige Yolan Cris og dens spill av teksturer. Bodices design med ulike volumer kombinert med buksene falle delikat og bløtvev. Hvis du tør å bære en brudekjole bukser og bli den nye trenden denne sesongen, kan du velge forslag Alessandro Couture som blander stiler for en virkelig innovativ modell. Ikke gå glipp av enten elegante forslag Carolina Herrera, Gucci, Gianfranco Ferré, Douglas Hannant, Errico Maria eller Houghton Bride, med sin fantastiske spill i blonder bukse og jakke.

Vi inviterer deg til å besøke galleriet til å la deg bli forført av disse nye design for bryllupet ditt dagen. Hva er din favoritt modell?

Du kan også være interessert i: Soul Brudekjoler 2016: Den nye kolleksjonen og oppdage brudekjoler blonder bryllup: romantiske og elegante kreasjoner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 11 =


Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi