Elie Saab brudekjoler 2015: The Collection [BILDER]

Innsamling av brudekjoler Elie Saab 2015. Du vil oppdage de brude mote forslag til neste år? da vi avansere i hvilke forslag er eksklusive Elie Saab 2015. Kjenner dem!

Tidligere har vi hatt anledning til å høre forslagene fra de ledende bedrifter av bryllup mote for neste år. Nå er det på tide å finne ut hva Elie Saab trender 2015.

Den libanesiske designeren presenterer en samling av brudekjoler preget av raffinement og romantisk touch av sine modeller. Også brudekjoler Elie Saab vise engasjement for å fremheve femininitet av bruden og en forførende aura som går ubemerket til noen. Vil du vite mer detaljer fortauet samling av brudekjoler Elie Saab 2015? Her er forutse.

På den annen side, uavhengig av bruden silhouette modellene som foreslås av Elie Saab har æren av å være allsidige kreasjoner med høy tilpasningsevne til en silhuett.

I katalogen av brudekjoler Elie Saab 2015 kan du velge mellom design brudekjoler med stroppeløs bodice, langermede kjoler, broderte skjørt, plisserte skjørt og ulike varianter av splittelser blant som inkluderer, for eksempel, V-hals, gjennomsiktige necklines eller sensuelle necklines i ryggen forlater sistnevnte til luft.

Elie Saab 2015: haute couture kolleksjon for bruder

Mens i det siste har vi fokusert på bryllup kjoler couture mange andre bedrifter nå vi går inn Elie Saab forslag. Ikke mange folk kjent med haute couture samling av libanesiske skaperen, men er selvsagt kjoler vel ikke gå glipp av.

Med hensyn til forslagene for denne høsten og neste vinter av 2014 de er preget av gjennomsiktighet av deres design, langermede kjoler, broderte skjørt, Mermaid kutte dresser, kjoler i et bredt spekter av farger som for eksempel turkis, rosa, elfenben eller pearl gray, og kjoler med båthals.

Hvis du ønsker å vite mer informasjon om innsamling av brudekjoler Elie Saab 2015, ikke gå glipp av galleri med bilder som vi har utarbeidet.

Hvis du har hatt glede av samlingen av Elie Saab, ikke savner også brudekjoler Isabel Zapardiez 2015 brude samling av Vicky Martín Berrocal for neste år, trender kjæresten Raimón Bundó 2015, brudekjoler Patricia Avendaño 2015, eller for eksempel, Juana Martín brude design for neste år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oysho