Vera Wang brudekjoler: Samling 2017

den 2017 samling av brudekjoler Vera Wang fortsetter å overraske i hver av dine detaljer for å få unike kreasjoner og idealer å vise frem en så viktig dag som bryllupet ditt. Design med originale former, med en perfekt kombinasjon av materialer, farger og dekorative detaljer som gjør hver modell unik.

I den nye samlingen av Vera Wang finner vi lange kjoler, korte kjoler og som en stor protagonist, broderi. Men sikkert, er et bilde verdt tusen ord, så vi inviterer deg til å besøke galleriet der vi har valgt noen av de mer sjarmerende design.

Brodert hvit kjole

Vera Wang har alltid vist en preferanse for skulpturelle former og mer moderne design, og ble en av sin identitet. Og i sin nye kolleksjon er ingen mangel på uforlignelige kreasjoner utformet i de fineste og høyeste kvalitet stoffer. Og kvaliteten på vev er avgjørende for å få kjolene har ekte personlighet.

Som mange andre designere brude mote, Vera Wang peker også på en av trendene som kommer sterkt, og er brudekjoler tatovering effekt, ideelt for femininitet og få elegante, sexy og sofistikert design.

Vera Wang begått tatovering effekt på både kreasjoner av asymmetriske kjoler og brudekjoler i mikado med tube skjørt og montert bodice.

En annen tankevekkende forslagene er dekorative detaljer fjær og programmer på hvit silke arabeskene blonder eller gjennomsiktig strie. For ikke å glemme den tankevekkende belte kjoler eller Peplum for å gi konsistens til skjørtet. Avrunding ut samlingen kjoler kort bryllup og MIDI ermene og modeller ryggløse silke tekstiler og kjoler med åpen skjørt og forlot det ene benet utsettes. Og overraskende, brudekjole i sort.

Vi inviterer deg til å nyte den innovative stil av samlingen av brudekjoler Vera Wang 2017.

Du kan også være interessert i: Bryllupskjoler Carolina Herrera: 2017 Innsamling og oppdage hva nye høst / vinter kolleksjon Oscar de la Renta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 75 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron