Brudekjoler midi: Rosa Clara Hannibal Laguna, den mest elegante [BILDER]

Brudekjoler midi: Rosa Clara Hannibal Laguna, den mest elegante. Leter du etter en annerledes brudekjole, men den siste? Har du tenkt på å forlate til side den lange og satse på midi? Etter å ha sett disse forslag vi bringer, sikkert du vil begynne å tenke.

Midi brudekjoler har gjort sin vei inn mer og mer viktig i brude samlinger av de viktigste bedriftene i de senere år, med modeller med Air 50, men de fornyes hver sesong, og legger til nye produkter og nyskapende hvert år for å gi dem en vri. Alle disse bedriftene, som er blant favorittene til mange kvinner har valgt denne retten, meget elegant, vi vil oppdage under.

Justin Alexander Det er en av de merkene som har foretrukket en mer klassisk versjon av disse modellene, dvs. som er lange til ankelen. I de to siste samlingene har de gjort fast blonder brudekjoler, det første valget av kvinner over hele verden, med plisserte skjørt eller trapes formet rettere mens Ian Stuart Det har foretrukket varianter med klar vintage ekkoene med broderi som dekker opp de franske ermer med blonder.

Hannibal Laguna Han har tatt på catwalken Mikado kjoler i de mest karakteristiske velvære modeller med bare skuldre med minimal chic stil med plissert skjørt som når anklene dekket med stramme midjen på edelstener eller dekorert med floral silhuetter applikasjoner. den trender i samlinger De siste to årene har imidlertid en tendens til å forkorte skjørt i stedet for den klassiske midi versjoner, nærmere minikjole, men uten å være så kort.

lys rosa Han har introdusert flere modeller av denne stilen havfrue brudekjoler og blonder kort, faller mykt stil rør eller trange skjørt, veldig lik de forslagene vi har også sett i andre samlinger som Marchesa, Max Mara, Jenny Packham, Blumarine eller Nicole Spose.

2016 vil bli året for asymmetriske kjoler midi, modeller som forlater nakne ben, men holde lengden på baksiden, som vi foreslår signaturer som Yolan Cris, Alessandro Angelozzi Couture og mange andre firmaer som har tenkt på disse unike versjoner av sitt slag, moderne og feminin på samme tid.

Hva er brudekjole av midi bildegalleri mer mote for deg?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 30


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة