Pronovias 2012: Kjoler pastell [BILDER]

Pronovias 2012: Prom kjoler i pastellfarger. Pronovias brude firmaet har lansert en ny samling av promenadekonsert kjoler, hvor hovedpersonene er pastellfarger. Hvis du har et bryllup eller en spesiell hendelse foreslår vi noen design som vil lykkes på enhver anledning. Stoffene er hovedsakelig gasbind veldig elegant, og asymmetriske kutt eller spalting æresord De er valgt først og fremst. De mest sofistikerte innslag med detaljene for hvert design gjør dem biter som ser ut som haute couture. Ikke gå glipp av denne nye kolleksjonen som vil fengsle deg.

Den nye samlingen av promenadekonsert kjoler Pronovias signert for denne sesongen er sentrert på pastellfarger som grønt vann, blek rosa, himmelblå, lilla, perle, krem ​​eller naken. Veldig konsekvent med sin nye samling av promenadekonsert kjoler 2013.

Denne samlingen også markere landets motiver som petals og fjær, brosjer på stroppene eller kroppen som et belte, og ruffled skjørt med fantastisk edelstener lyse pailletes.

Nå som vi har vist noen modeller av partiet samling, kan du legge den siste finishen med noen av de hodeplagg som firmaet foreslått for dette året. Ikke nøl med og gå gjennom noen av de Pronovias butikker. fra 500 € Du har din modell perfekt for enhver anledning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 82


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة