Porteføljer opprinnelige bryllup: Kombiner dem med kjolen [BILDER]

Porteføljer opprinnelige bryllup: Kombiner dem med kjolen. Den tilbehør valg for ditt bryllup modellen er like viktig som kjolen selv. derfor, vi presentere porteføljer for mest originale bryllup du kan bære kjole som du velger.

Du er invitert til et bryllup? Enten som gjest eller sponse deg må treffe med kjolen luzcas den dagen. Hvis du allerede har tenkt på hva utseendet er tiden da det er tid for å velge mellom håndvesker for bryllup. Hvis du ikke hadde valgt antrekk du vil ha ikke gå glipp av forslag til Rosa Clara bryllupsgjester for dette året, ikke gå glipp av følgende modeller som vi presenterer.

Håndvesker for bryllup: Modeller for gjester og godmothers

  • Optisk for originalitet. Er du en fet kvinne? Hvis du går som en gjest eller som sponsor for dette alternativet er perfekt, bare hvis du ikke har reservasjoner med ditt valg. En kombinasjon av veske i rosa og rødt er det perfekte valget med en sofistikert kjole usentimentalt.
  • Et sikkert kort. Den svarte er en av de grunnleggende klær og tilbehør. Og nettopp er en portefølje bryllup i denne fargen en klok innsats, ett hundre prosent. Vi anbefaler imidlertid ikke kombinere det med en kjole i samme farge. I dette tilfellet mest hensiktsmessige valg ville være å velge en modell i rød farge for å fremheve din veske.
  • En moteriktig farge. Den nude farge er pålagt i mote for noen år i noen av dens former. Denne tonen minner om makeup er tilstede i klær, tilbehør, glasurer ... Og, selvfølgelig, ikke kan gå glipp av blant håndvesker. Selv om denne fargen gir eleganse er unektelig er lurt å ikke overdrive det, foreslår vi derfor at kombinere i ulike nyanser hvis du ønsker å gå for en nude farge kjole og veske.
  • I motsetning til nøkternhet og diskresjon. Hvis du velger en nøktern og diskret kjole for bryllupet dagen, ville ikke du liker å skrive ut en advarsel og et pluss av raffinement til antrekket ditt? I så fall kan du gjøre det med håndvesker for bryllup i nyanser av sølv, lilla eller rødt.
  • Engasjement blending og innlegg. Er du ute etter en kjole som fremhever din figur? I så fall havfrue cut kjole har en utsøkt resultat. Tenker stiler porteføljer for opprinnelige brudekjole som sådan, anbefaler vi å satse på en hånd bag med vev og innlegg som forbedrer din bryllup gjest.
  • kontrastfarger. Har du valgt en kjole i lilla og gule acid kosttilskudd? Så, er din innsats klart og også velge fra vesker i gult kan i svart, sølv eller gull farge.
  • invitert klassiker. Kommer du til å være gudmor for bryllupet? Dessuten har du en klassisk stil? I så fall kan du satse på en tradisjonell tone for dem grå. Suksessen av ditt valg vil ligge i nøytralitet og diskresjon av ditt valg. I dette tilfellet bør gjesten satse på porteføljer for enkle bryllup og godmothers ikke for stor.

I tillegg til disse ideene til å kombinere porteføljer med kjolen ikke gå glipp av følgende modeller av bryllupet frisyrer og, fremfor alt, til råd vite hva du bør unngå når du går til et bryllup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 67 =


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo