2017 brude sko: Christian Louboutin til Pronovias, den mest elegante [BILDER]

All brudekjole verdt sin salt bør kombineres med de perfekte skoene. sko som de som finnes i nye kolleksjoner store bedrifter og er Ideell for bruder komplement De leter etter et perfekt utseende for din spesielle dag. sjarmerende og innovative design for å passe smak og preferanser for bruder som ikke gi avkall eleganse og komfort. Modeller fra det klassiske til de mest moderne linjer. Oppdage alt som bringer ny katalog av brude mote bedrifter høydepunkter.

Hvit brude sko

den hvite sko fortsatt en klassiker som aldri blir gamle, så fortsatt veldig til stede i samlinger av store merkene. innsamling av Pronovias 2017 tilbehør gi en ny touch av stil og personlighet, spesielt høye hæler hvitt skinn, samt Mary Jane med detaljer om edelstener.

Stilig og slående linjene er skoene Christian Louboutin, utsmykket av oppmerksomhet på detaljer og valg av farger. ikke gå glipp av forslag tom Ford, trampet og trendsetter, eller edle sandaler Tabitha Simmons, brodert på toppen.

Valsede bryllup sko

En trend som har vært voksende, og i 2017 blir veldig til stede, er det rullet bryllup sko, perfekt for å matche brudekjoler champagne farge, for eksempel. Trenden kommer også med design med innslag av sølv og gull. Loriblu foreslår i sine brude samling forskjellige modeller av sandaler i sølv, mens Dolce & Gabbana Det synes å være inspirert sko Cinderella Cristan å designe sko som gjør at du føler deg som en ekte prinsesse. Saint Laurent, Buffalo, Kurt Geiger&# 8230; uimotståelige brude sko i sine samlinger.

Fargede bryllup sko

En rullet hennes sko har kommet svært alvorlige konkurrenter, og er Bryllup sko kjøtt farge, sofistikert og tidløs eleganse. Christian Louboutin er den ledende merkevare i denne trenden, både i høy hæl sko, for eksempel sandaler eller ballerinas. Men det er andre selskaper som også satser på denne trenden, som Givenchy, Michael Kors, Gucci og Steve Madden.

Vi inviterer deg til å besøke galleriet hvor du finner et utvalg av de mest stilfulle forslag for å passe de mest elegante sko på bryllupsdagen. Tør du med nye trender for bruder eller bli med klassiske linjer?

Du kan også være interessert i: Bryllup sko Asos høst / vinter 2016-2017: Det beste med innsamling og fortape deg i skoene brude farger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة