Luna Novias Kjoler 2017: Den nye kolleksjonen

Romantiske brudekjoler og myk. Således definerte Luna Novias nye kolleksjon 2017, merkevare designer Rosa Clara, med kreasjoner som kombinerer mesterlig kvalitet stoffer (Slik som sateng, sateng, brokade, Mikado eller blonder) for å oppnå spektakulære resultater. De er gjenoppfinne design fra klassiske linjer og la de kreative ideene flyte med dekorative detaljer som gjør forskjellen.

Kjoler med full skjørt

Blant hovedpersonene i den nye kolleksjonen Luna Novias, den kjoler med full skjørt, Fyrste modeller og romantisk stil med hvit som et sikkert kort for bryllupet ditt dagen. Skjørt som kombinerer for eksempel, sofistikert og elegant bustiers blonder og strass. kjoler chiffon skjørt og draperinger eller fancy design og transparenter tyll halsen og floral broderi. Kvalitet og eleganse kombineres for å kle bruden i dag med kjolen du drømmer om.

I mellomtiden, mellom de elegante brudekjoler mikado skjørt dominert glatt, sømløs eller svakt foldet, i motsetning til skjørt kjoler lagvis organza midje ned.

Havfrue cut brudekjole

Også veldig til stede i den nye samlingen av Luna Novias havfrue cut kjole, utformet for å forbedre den kvinnelige figuren. modeller hjerteformede bryster og stropper som festes rundt kroppen til kvinnen, eller båthals og med ermer, eller de mest romantiske versjoner av kjoler med en hale laget av blonder eller ruffled klassisk stil æresord for bodice.

De er bare noen få innslag av ny samling av brude mote som kan falle skotter på galleriet. Hva er den kjolen du ønsker Luna Novias bevise?

Du kan også være interessert i: kjoler Cymbeline: Den nye kolleksjonen 2017 og oppdage de inviterte brudekjoler gresk stil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron