Bryllup frisyrer med semirrecogido: De beste ideene [BILDER]

Brude frisyrer 2014: Ser semirecogidos. Ye bruder som bærer en brude frisyre semirecogideller bryllupet ditt dagen, ser følgende som vi presenterer for bruder med skulderlangt, krøllete hår, langt hår og mange flere ikke gå glipp av.

Brude frisyrer 2014: Ser semirecogidos

  • Plukk opp håret i en hestehale. De bruder som du har langt hår og ikke bli vant til å plukke du kan velge håret, da, for en mer casual look som tillater deg å være perfekt og også komfortabelt Se dere selv. Det vises til å samle håret i en hestehale. Vårt forslag presenterer en ultra glatt, det midtskill og samles i en lav hestehale. Du kan, hvis du ønsker det, gi en ekstra touch av skjønnhet med et tilbehør som for eksempel en blomst. Hvis du også ønsker å lære å lage en perfekt hestehale ikke gå glipp av følgende anbefalinger.
  • Et snev av modernitet. Her er en titt semirecogido i en bolle med krøller. Dette frisyre kombinerer volum og dynamikk i en stil som har flere tråder vridd og krympet på baksiden av hodet. Videre, i den fremre regionen, utgjør en stor Dodgy kul du kan se veker i ulike farger.

Semirecogidos frisyrer brud til bob

  • Semirecogida engasjement bob. Hvis du har mellomlangt hår, veldig cortita, er sjansene for frisyrer sterkt redusert. Men dette betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan skinne på bryllupsdagen. Derfor, for eksempel, i dette tilfellet kan du ha en meget behagelig og naturlig utseende. Man kan trekke ledningssiden og fjerne en del av håret tilbake ved å påføre en god dose av hår gel uten å nå den fuktige eller våte utseende virkning.

Semirecogidos bryllup frisyrer med slør

  • semirecogido håret i en bun. I dette tilfellet et forslag som kombinerer tradisjon og modernitet vi presenterer. Vi bringer deg denne looken har en kjæreste som bærer håret semirecogido en stor lav bun, håret veldig polert, men slakket i hodet, holdt av den bakre, åpen til sidene og ender svinger innover. Hvis du ønsker, i dette tilfellet, kan du fullføre din stil med en elegant skinnende tiara som du kan legge til en fin slør for å fremheve din frisyre.
  • En veldig naturlig utseende. Husk frisyre slitt av Kate Middleton på bryllupsdagen? Siden kona til prins William shone denne frisyre har blitt en av de mest etterspurte estilismos. Det er en semirecogido skiltes på den siden hvor fronten å være bundet på ryggen og la løs formet hår på tuppen fjernes. En av hemmelighetene til denne frisyre er karding lett posing på toppen for å løfte dette området er dekket av hår slør og tiara.

Hvis du leter etter flere ideer bryllup frisyrer med slør 2014, ikke gå glipp følgende trender.

Hvis du likte disse bryllupet frisyrer for 2014, ikke også glipp av disse andre trender som vil bli hovedpersonene i år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 69 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة