Vegetarisk menyer bryllup: De beste rettene [BILDER]

vegetariske menyer for bryllupsgjestene. Er du utvikle Ditt bryllup meny? du har vegetarianere linken? Her presenterer vi ulike forslag vegetariske retter for dem.

Det blir stadig vanligere forbrukere som bestemmer betrodd vegetarmat. Hvis du organiserer bryllupet og faktisk blant dine gjester er vegetarianer gjester ikke gå glipp av følgende vi presentere forslag om å sette opp ditt bryllup menyen. Ta notat.

La oss starte med forretter. den innkommende er retter som åpner din meny. Et godt valg for å ønske dine gjester kan være små kuler av spinat med rosiner og pinjekjerner, en kald suppe av avokado og kokos, små skiver av korn brød spredning med paté av svarte oliven eller kanapeer bete, alternerende med potet og egg lag, og sammen med en gulrot majones.

Vi har nå med hovedretter. Selv om disse rettene er den sterkeste bryllupet menyen, i dette tilfellet en vegetarisk bryllup meny disse rettene er preget av å være mer i motsetning til hva som skjer med fete kjøttretter. Til dine vegetarianer gjester kan tilby, for eksempel en salat laget med salat, tomat, hjerter palm og avocado, med datoer og oransje, eller mango og papaya. En annen av de alternativer som kan decantarte er en varm tallerken laget med braisert grønnsaker, for eksempel, noen asparges gratin eller brokkoli fritters.

Det er turn, så hovedretter. For å motvirke de ovenfor letthet kan velge en heartier tallerken som er, for eksempel, gresskar fylt med løk, brun ris og pepper, en kake av squash eller aubergine, eller en plate av seitan grillet ledsaget av en mousse saus tomat.

Og kommer vi til slutten av bryllupet menyen, dessert. I dette tilfellet, la oss glemme de tradisjonelle bryllup kaker, bryllup kaker fondant bryllup kaker med flere artikler eller for eksempel bryllup kaker gul å velge, i dette tilfellet, deilig frukt kebab, en confit kastanjer, krem ​​papaya eller melon salat med ingefær.

Bryllup menyer: vegetariske oppskrifter

Oppskrift blomkål brandade med kvede

ingredienser: 02,01 blomkål, nepe 1, 100 g av kvede, 8 fersk hvitløk, 4 fedd hvitløk, 25 g sesamfrø, vann, olivenolje, salt og gressløk.

utdypning: For brandada blomkål, rikelig vann varmes opp i en gryte og erfarne. Separate blomkål buketter, skrell og hakk nepe og skriv alt i potten. Småkoke ca 10 minutter. Lamina hvitløk og dóralos to panner med en sprut av olivenolje. Fjern dem og sett til side. Den passerer deretter blomkål og nepe kokt visp cup, årstid og legg til litt gyllen hvitløk. Gnidd med elektrisk mikser og vannet langsomt med kaldt hvitløk olje mens banker fortsatt å bli bundet. Visp til en jevn røre.

Nå plasserer fersk hvitløk i en kjele og bringe dem til dampovnen i 5 minutter. Skjære tynne skiver av kvede og dekker den ene side med sesamfrø. For alternative presentasjon av blomkål brandada ark kvede på en plate. Plasser den gylne hvitløk og fersk hvitløk på toppen og dynket med hvitløk olje på toppen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 74


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron