Bilder Gypsy bryllup: kjoler og drakter for glemsel [BILDER]

Kjoler og dresser å glemme sigøyner bryllup. Oppdag noen av de skumleste modeller at noen Roma kvinner har slitt på linkene.

den gypsy Den er karakterisert ved meget forskjellig fra andre tradisjoner som folklore, maksimal respekt for patriarken av familien, store familier eller dyrkingen, men uten tvil stilen på bryllupet er det mest slående for helligdager, kalt Ajuntamiento eller test vev eller kjoler, den mest opprørende og overdrevne.

Ifølge sigøynere, noen ornamenter bære mer og større kjole bruden, vanligvis svært ung i de fleste tilfeller, mer vakker og fargerik vil være, men dessverre på mange anledninger resultatet er ikke helt flatte og bli en del av det styggeste kjoler bruden av historien, slik tilfellet er med noen eksempler som viser deg.

White er den tradisjonelle fargen for Roma kvinner i kjoler, og i sin helhet belagte flyers langs hele skjørtet, som vanligvis svært omfangsrike, i den grad at den Stall ikke var til og med sett av lengden av halen, eller de mange slør De dekker ansiktet til bruden.

Andre foretrukkete omvendt litt farge for klær, ikke glemme innlegget etter Ajuntamiento koblingen modellen, som vanligvis mer provoserende og med mye mindre stoff, men andre velger modeller pastell rosa, og til og med med lys under skjørtet, i blå, oransje, blå, fuchsia rosa eller elektrisk blå, sikkert den mest originale.

Frisyrer og ornamenter på hodet De er også sannsynlig å kjøre, og er tradisjonelt Roma ofte ser en tiara med strass, noen ganger for store og for originale former, for ikke å glemme selvfølgelig Typiske lokker laked som varer dem til den siste dagen uten å forlate området.

sminke vi kan ikke la det bli glemt, som vi har sett fra endeløse eyeliner til profilerings som skremmer langt utover leppene, men sikkert hvis vi må velge de mest fryktelige modeller markere gjennomhullede modellen entradita noe for en brud i kjøtt, dress med sølvkropps strimler eller fargede steiner, og Modellen pastell lys, uten kommentar.

Endelig kan vi ikke la modellene brudepiker i noen sigøyner bryllup som de kledd fuchsia rosa så omfangsrik som bruden å posere for bildet, eller De etterlignet filmen Burlesque " lik de strippere i mange år, til eksempler som skulle ha tatt en titt på tipsene kle opp sidene og brudepiker.

klart modeller for å glemme men ingen av oss kan ta bort fra hodet. Hvis du også ønsker å se bryllup reportasje styggeste i historien, gjerne lese her.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer