Kjoler for bryllupsgjestene Gucci 2015: The Collection [BILDER]

Innsamling av kjoler for bryllupsgjestene: Gucci 2015. lange modeller, korte kjoler for gjester, minikjoler ... Her presenterer vi i detalj de nye funksjonene som er inkludert i 2015 Gucci kolleksjon for bryllupsgjester.

Vi har allerede hatt en sjanse til å oppdage samlingene av bryllupsgjestene Franc Sarabia 2015, har vi møtt de mest romantiske ser for bryllupsgjestene eller flere forslag for våren bryllup gjester. Nå fokuserer vi imidlertid en av de motehusene referansegruppe, Gucci, og spesielt i sine kjoler for bryllupsgjestene.

Akkurat som skjer i samlingen av kjoler for gjestene Carla Ruiz for dette året, teller det italienske motefirmaet blant sine katalog med vakker kjoler kommer i et bredt spekter av lyse farger og også vakre vaporous skjemaer.

En annen essenser samling av kjoler for bryllupsgjestene er din Gucci 2015 forpliktelse design klassisk tradisjon. Her, Gucci valgt materialer av høy kvalitet nyttige inspirert av 60 og 70.

Gucci 2015: Modeller for bryllupsgjestene

I begynnelsen referert vi til lange kjoler, korte design og selv inkludert Gucci mini kjoler i sin samling for dette året. Men vi vet mer om dem.

Lange kjoler er presentert i versjoner skapte lange skjørt og satin bluser vakre faller på kroppen. den organer Det er også til stede i ulike varianter, både Ermet som uten dem, og med sensuell åpen rygg forlater luft.

Når det gjelder design midi disse blir presentert like over kneet. En av egenskapene til disse kreasjonene er bred palett ved at de blir presentert. Gucci har skapt minikjoler i typiske vårfarger som for eksempel oransje, lys grønn, lys gul, turkis og rosa drakt.

Mini kjoler er også presentert med vakre bodices, plisserte skjørt, smykker aksenter som forbedrer skjønnheten av utseende og blomst utskrifter. På den annen side, mange av disse mini kjoler Gucci 2015 er inspirert av tiåret av 70-tallet Tør du å bære en vintage-inspirert utseende?

Vi avsluttet gjennomgangen av kjoler for bryllupsgjestene Gucci 2015 med korte kjoler. I denne linjen, inkluderer elegant italiensk firma korte skjørt forseggjort design på silkebluser med patent detaljer, modeller brodert bodice og skjørt presentert i ulike nyanser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 + = 81


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة