Alma Brudekjoler 2016: Den nye kolleksjonen

den 2016 kjole samling signatur Alma Novia Det kjennetegnes av avansert tanke feminine linjer, kreasjoner designet til minste detalj for å styrke naturlighet og stil av bruden. Den nye katalogen for Alma Brides later ingen detaljer til tilfeldighetene, velger en hovedfarge for bryllupsdagen, hvit og avskjær med blonder og gjennomsiktige stoffer og andre subtile dekorasjoner som konvertere hver kledd i en unik og gjenkjennelig mønster. La oss nærmere oppdage Alma Novias 2016 kolleksjon.

Klassisk snitt kjoler og moderne

Innsamling av spansk firma Alma Brides funnet design for alle smaker og stiler, spenner fra de mest klassiske av rette linjer til de mest raffinerte, som blonder brudekjoler eller kjoler princess cut med overlappende og like tankevekkende lag design med omfangsrike skjørt plissert eller ruffled. Dette er bare noen av forslagene å kle stil og eleganse kvinner i like spesiell som bryllupet ditt dagen.

den necklines er en annen av kjennetegnene ved innsamling, velger kjoler med hjerteformede bryster, halter eskorte med bare skuldre eller stroppeløs necklines, selv om det var kjoler med stroppløse bodices og tekstiler og transparenter spill på hals og rygg. Samlingen også satse på havfrue cut kjole, spesielt ved raffinering av snøre og haler av forskjellige lengder, og detaljert design med stoffer som f.eks mikado, perfekt valg for en unik bryllup design. Faktisk, er en annen del av dette valget kjennetegnet ved omfattende tekstilstoff høyere sammensetning, som Mikado design. Mikado kjoler er best egner seg til nyskapende tolkninger, og dette er takket være den spesielle typen myk silke som skiller dem.

2016 samling av Alma Novia har romslige plisserte skjørt ofte utsmykket med sidelommer og modeller med satin bånd for å markere midjen. Skyer av tyll for kjoler, skjørt lagdelt organza ruffles og, for å fullføre samlingen, elegante kjoler Empire stil med en blanding av stoffer og dekorative detaljer inspirert av 20-årene er bare noen av forslagene som du kan finne i galleri med bilder 2016 samling av brudekjoler Alma Novia. Hva design foretrekker du?

Du kan også være interessert i: kjoler 2016: Samling To av Rosa Clara og oppdage blonder brudekjoler 2016: romantiske og elegante kreasjoner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 64 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة