Rosa Clara brudekjoler 2013: Complete Collection [BILDER]

Rosa Clara brudekjoler 2013: Complete Collection. Bryllupsdagen er en av de lykkeligste dagene i livet til en kvinne, og derfor er det nødvendig at alt er perfekt for anledningen. den bedrifter spesialiserer seg på bryllup vet at trykket er størst i denne dagen, og at hver kjole må være et unikt arbeid som vil hjelpe kvinnen hovedpersonen en prinsesse der det vil bli nok en av de mest minneverdige datoene for hun sitter . lys rosa Det er et firma hvor mange kvinner stole på sine kostymer for denne dagen, noe som tyder på at deres design, utførelser og materialer er noe av det beste vi kan finne og det viser sin lange karriere.

Velg brudekjole som passer best for å kopiere den berømte og mest favorisert, det er ikke en lett oppgave, men det er mye lettere hvis bedrifter har et bredt spekter av design, former, materialer og stiler, fordi det er en garanti for at hver kvinne vil finne en gjort for henne. Dette skjer med navnet på Rosa Clara, som har vist seg gjennom årene at få bedrifter bruder kler bedre.

Collection 2013

Lys rosa er synonymt med eleganse, modernitet og glamour, alt nedfelt i spektakulære kjoler og svært forskjellige stiler. I tidligere sesonger har han rikelig demonstrert, men vil du vite samlingen din i år?

  • blant materialer av disse laget kjoler, merker de det Bambula av silke, rebrodé blonder, chiffon, tyll ... og andre lette stoffer. De broderiene er også svært vanlig, spesielt blomstermotiver.
  • den design De representerer høy naturlighet og glatthet av finish. Det er nok av folder, frills, som gir liv til svært omfangsrike skjørt og flyselskaper.
  • den detaljer design er, som alltid i dette firmaet, et tegn på glamour og raffinement og denne samlingen av 2013 komme som grønne bønner eller lommer i skjørt.
  • Den tradisjonelle hvite er hovedpersonen, men ikke alene, så mange av designene er tilgjengelige i farge naken og selv i all pastell og nøytral. Blant de første blå og blek rosa.
  • Til alt dette vil vi legge til noen svært spesielle innslag av hjemmet, for eksempel edelstener, belter, som stikker ut fra juvel type og anvendelse av mikrokrystaller for ulike deler av noen design.

I 2013, har den katalanske firmaet ikke skuffet og har fortsatt den samme kombinasjonen av friskhet, modernitet, eleganse og enkelhet av de første samlingene, noe som gjør den til en favoritt til tusenvis av bruder i vårt land og utenfor den.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 26


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo