Bryllup gaver solidaritet: En uforglemmelig detalj for gjestene [BILDER]

Bryllup gaver til dine gjester solidaritet. Ønsker du å overraske dine gjester med en annerledes og sikret gave? Her tilbyr vi forskjellige muligheter de tilbyr frivillige organisasjoner.

Detaljer gjeste: bryllup gaver solidaritet

  1. Vokse med Future NGO. Denne ikke-statlig organisasjon består av kvinner. Vokse med Future ble opprettet som svar på situasjonen i Paraguay lidd 150 barn som bodde, spiste, kledd og jobbet i søppeldynge i kommune Encarnación. Etter et år med kamp har sørget for at de yngre søsken av de barna som i utgangspunktet ble funnet ikke leve det samme tidligere situasjoner. Å donere penger du vil bruke på gaver til gjestene uten en detalj med dem Du kan for eksempel bestille en merkevare tilpassede sider med blomster vokse med fremtidige funksjoner der også forklare hvor pengene vil bli donert.
  2. Unicef. Den anerkjente NGO tilbyr en rekke muligheter som kan hjelpe de som trenger det gjennom gaver til dine gjester. Fra nettsiden kan du velge fra Unicef ​​vaksiner, myggnett, terapeutisk melk, vannrensing tabletter, skolemateriell, tepper, etc.. Tilpass disse gavene med et kort med en melding til dine gjester, dato for linken og betydningen av denne gaven.
  3. Theodora Foundation. Denne foreningen har foreslått å gjennomføre et smil til de mest vanskeligstilte. Theodora gjort fremragende arbeid blant de syke barna som er innlagt på sykehus. Å gi sin symbolske klovn nese, dine gjester ikke bare nyte hyggelige stunder i Photo, men barna får hjelp.
  4. Intermon Oxfam. Kjent NGO gir deg muligheten til å overraske dine bryllupsgjester med en annen gave og hjelp, på linje, til dem som trenger det mest. Oxfam Intermon vise deg kort som går utover en ren detalj av bryllupet bli en symbolsk gave til de vanskeligstilte familier som kan takket være disse kortene tilgang til ressurser som vi har her på vanlig måte, men er utenkelig i deres plasser av kilde. Disse kortene symboliserer ankomst detalj til de fattigste hjørnene av griser, undervisningsmateriell, geiter, solsikker, frø, medisinske kits, vann brønner etc. Hvert av kortene har trykt motiv, avhengig av symbolsk gave som representerer. Og, selvfølgelig, presenterte også kort med personlige bilder av paret, en melding for gjestene og bryllupet dato.
  5. Leger Uten Grenser. NGO foreslår å gi til dine gjester med en boks av piller mot smerte. Du kan følge denne symbolsk gave med et personlig kort for gjestene i å forklare hensikten med denne gaven, som er ganske enkelt å gi medisinske forsyninger til de fattige.
  6. Alboan. Denne ikke-statlig organisasjon som arbeider på vegne av rettferdig handel. Velg blant de produktene som tilbys av og overraske gjestene dine med en original pakke med marshmallows, sjokolade eller te, blant andre.

Foruten disse, er du ute etter flere forslag til bryllup gaver? Da kan vi tilby bryllup gave ideer håndlaget bryllup gaver for kvinner og den mest originale og praktisk for gjestene til din link detaljer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron