Kostymer for barn Arras: Billig og perfekt [BILDER]

komfortable, elegante og økonomiske design i kostymer for barn i Arras. Arras tradisjon for å ha små hovedpersonene i bryllupsfesten, bære våpen beslutningstakere med ringer par.

For barn å se perfekt er ikke nødvendig å investere et stort budsjett, fordi med en touch av stil kan satse med vakker Arras kjoler og drakter for barn Billig. Gå ikke glipp av forslagene presenteres for deg, og som vil appellere til både barn og mødre.

Arras kjoler og drakter

Barn av slektninger eller nære venner er ofte valgt å bære Arras. Når du velger sine antrekk bør være i tråd med bryllupet stil og utseendet på bruden, og fremfor alt skal være behagelig for barn, unngå klær som kan hindre deres bevegelser eller overdreven tilbehør.

Tegninger av klassiske linjer i kjoler og drakter for barn Arras er et perfekt valg for å følge bruder som velger champagne eller elfenben toner. For barn, en skjorte kombinert med lin bukser i myk brun tone. Samme fargene for jenter kjole kan bli avkortet med en bue i midjen og delikat brodert lue eller en original krans.

Klassisk snitt, en kjole honeycomb rå tone og supplert med hår tie for jenter; og en kort ape hvit skjorte for barn. også design perfekt for pajes brudekjole og blomst jenter.

Arras uformelle drakter

For de mest tallrike courtships, en mer casual look, med barn også vil føle seg veldig komfortabel. For jenter, en farget kjole med en bue i midjen (en nyanse kontrast, for eksempel granat og grønn kjole loop), og for barn, de samme kombinerte farger eller polo skjorte og bukser.

Et annet alternativ Billige dresser arras er kombinasjonen av Bermuda kjole (i en farge eller stripet) og hvite skjorter; og for jenter, en kjole med hvitt belte.

Vi inviterer deg til å besøke galleriet hvor du finner inspirerende ideer for et perfekt utseende og en god pris.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 85 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo