bryllup taler

Vi gir deg de beste ideene for skriving bryllup taler, så hvis du har blitt bedt om å snakke i bryllupet til en venn eller slektning, og siden da ikke sove tenke på hva du skal si rolig! fordi vi bidra til å inspirere deg.

Det virker veldig komplisert, spesielt når vi står overfor tom side eller dataskjermen, og vi kan ikke tenke på noe, men du vil se som blant våre råd, finner du inspirasjon til å si ord perfekt på en slik spesiell dag.

  • Ikke tenke på å gjøre tale som en plage, hvis jeg har spurt deg er fordi du er svært viktig for kjærester, så jeg føler det som en stor ære og vise dem med ord hvor viktige de er for deg.
  • Slapp av og tenke på par som gifter seg: siden da vet du, hvordan du ser dem som et par, hvordan de møttes, det som er spesielt ... gå peker alt ned på papir. Du kjenner dem, setter pris på dem, så la ditt hjerte tale og sikkert ordene kommer alene.
  • Bli inspirert se noen romantiske filmer. Sett litt romantisk film amerikansk der det er en bryllup involvert og lytter til tale eller ristet brød, sikkert det gir deg noen ideer.
  • har noen anekdote Brudgom. Tenk på noe morsomt som skjedde med dem, eller den typiske historien alltid huske når du møter sammen.
  • Ikke besette over det veldig lenge, er det best kort og intens at altfor lenge, fordi det kan være litt tung. Ideelt varer ca 4 eller 5 minutter.
  • Hvis talen uttalt under behandle, du kan fullføre dine ord ristende paret og ønsker dem mye lykke.
  • Hvis du ikke får noe eller hva du har skrevet er for kort, kan du også lese en liten fabel eller et dikt som snakker om kjærlighet, men alltid prøver å si i begynnelsen og avslutte noen av dine ord for å gjøre det mer personlig (for eksempel fordi du har valgt som lesing eller at poesi, det kan også være godt å fortelle deg er så vanskelig å uttrykke kjærlighet som du ser i par som har måttet ty til en historie å passere det).
  • Øve foran speilet eller med andre for å redusere nervene og se reaksjonen til folk lytter til deg.
  • Og en siste tips: dagen bryllup Les talen naturlig, ikke hastverk til slutt, ser noen ganger når paret snakke om dem og gjestene, og føler hvert ord du sier konsentrere seg utelukkende på hva du ønsker å uttrykke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة