Brudebukett: Farger trendsettere i 2015 [BILDER]

Buketter 2015: Fashion farger. Har du tenkt å gifte seg neste år? Hvis du ikke har bestemt deg for stilen bukett du vil se, ikke gå glipp av følgende forslag og farger som er sentrale aktører i 2015.

Fargene på blomstene er avgjørende i stil med bruden. Derfor, for eksempel, gjør du not'll ser de samme tonene i buketten din hvis du går til en brude se minimalistisk utseende, boho-chic eller vintage. Nettopp da vi avtale med paletten farger som vil bli omtalt i brudebuketter 2015.

Ramos i lyse farger, slik som, for eksempel, rosa, hvit, lilla, lysegul eller fersken; eller oransje, er noen av de mest betydningsfulle. Descubrámoslos!

For de bruder som ønsker å bruke en enkel bukett, som passerer ubemerket, uten å ofre eleganse de kan velge en elegant og store hvite design skapt med peoner.

I tråd med tidligere forslag buketter i hvitt vil vi også presentere følgende design. I dette tilfellet, kan vi tilby en modell i en svært elegant bukett med hvite tulipaner som presenteres.

En annen dominerende fargene i brudebuketter 2015 er rosa. På den ene siden vil vi presentere en elegant modell laget med peoner i en lys rosa tone. Hvis rosa er fargen vil ikke også glipp av denne andre sofistikerte bukett i pastell rosa.

Nå er det på tide å fokusere på intense farger som for eksempel omfanget av lilla. Her presenterer vi en elegant bukett laget med fioler, liatris og et snev grønn med bregne blader.

Vi avsluttet gjennomgangen av farger 2015 brudebuketter med oransje toner. Neste år buketter laget med blomster som calendula, asiatisk lilje eller tulipaner er gode spillere.

Her er noen andre tips for å velge din bukett avhengig av kjolen du velger, betydningen av blomster, de beste modellene bukett med roser, buketter av kunstige blomster for bruder, brudebuketter med blomster stoff eller disse andre design av buketter av vintage inspirasjon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6


Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة