Buketter 2015: Alle trender [BILDER]

Trender i brudebuketter 2015. Mini bouquetes, teppe blomster, blomsterbuketter unike ... Forventer stiler av brudebuketter som vil være hovedpersonene i 2015. Oppdage dem!

Buketter er ikke uvitende om trender av hver sesong. På tidligere anledninger har vi tydd til å oppdage de foreslåtte 2015 brude sko, vesker bruder vil ha neste år eller design brudekjoler, blant andre. Men denne gangen fokuserer vi på design buketter 2015. Oppdag alle stiler som du kan velge!

Mens det på andre anledninger, har vi presentert buketter brusende, en annen av de stiler som vil være hovedpersonene i 2015 er de bouquetes mini eller corsages. Disse buketter er preget av ultracoquetos og også presentert som mest gunstig funksjon for bruden er veldig overkommelig for dem gitt sin lille størrelse og ikke stjele prominence til kjole.

Eco buketter

Hans navn uttrykker ikke mye, men det gjør sin skjønnhet. Denne type buketter du er utarbeidet av villblomster og andre sesongens blomster. Derfor snakker vi om bryllup buketter gunstige for miljøet siden respectan naturlige sykluser.

Brudebuketter med en enkelt blomst

Hvis du er ute etter enkelhet kan decantarte av mini buketter du har foreslått ovenfor, eller, hvis du foretrekker det, disse buketter som vi presenterer. Sistnevnte er karakterisert ved at den består av en enkelt blomst. Men det faktum av å ha det betyr ikke gå ubemerket hen, siden denne type bukett er større og mer attraktivt gitt størrelsen på blomsten brukt.

For slike greiner blir brukt både tradisjonelle blomsterarter som for eksempel solsikke eller annen sjelden bruk av brudebuketter.

2015 brudebuketter: Blomster med mening

En annen trend i brudebuketter for neste år viser til bruk av blomster som har spesiell betydning for bruden. Derfor, for eksempel, kan du vise frem de blomster som symboliserer noe helt spesielt for par, detaljer og minner bygget inn i bunnen av filial eller fordelt blant blomster, som biter av antikke blonder eller familie arvestykke smykker.

Ved hjelp av grønne blader

I tidligere sesonger grønt blad var bare supplement brudebuketten, men vil 2015 bli sanne hovedpersonen. I dette tilfellet er det brukt for buketter store blader, som legger til et snev av farge til kjolen. De passer perfekt med bryllup organisert på stranden.

Bruken av farger i feltene

I dette kapittelet vil stjernene i 2015 monocolor buketter bruden og opposisjonelle de som kombinerer farger, men samme linje av fargespekter.

I tillegg til disse forslagene buketter for neste år, ikke gå glipp av bryllupet buketter for høsten 2014 brudebuketter med bukett roser, Buketter av kunstige blomster eller for eksempel følgende buketter for vinteren.

Brudebukett, hva det er perfekt for deg? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

E Hvor har du tenkt å gifte seg?

I et hus på landet

I en downtown hotel

I en gammel villa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 56 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة