Pronovias bryllup kjoler 2013: Complete Collection [BILDER]

Pronovias bryllup kjoler 2013: Complete Collection. Hvis det er en signatur brude mote som er referert i Spania og rundt om i verden, og de stoler på de fleste bruder på deres bryllupsdag, det er Pronovias. Dette katalanske Selskapet har lenge vært å designe kjoler som kvinner bærer den viktigste dagen i livet hans, og allerede solgt i 3800 butikker rundt om i verden, spesielt i 75 land. All denne suksessen er ikke overraskende, siden deres forslag som passer til alle typer kvinne iført bruder i alle stilarter av elegante, feminine og svært glamorøs måte. Men hver samling er forskjellig, vil du vite hva som er de nyeste kreasjoner av dette firmaet?

Manuel Mota, Hannibal Laguna, Elie Saab, Luis del Pozo... Pronovias har store designere som sikrer kreativitet og originalitet av alle sine design, som er blant de mest prestisjefylte i verden, så hans show er alltid tett fulgt av de mest kjente ansiktene i mote.

Pronovias 2013 kolleksjon

Fortsetter excellence av samlingene fra tidligere år, presenterer Pronovias 2013 kolleksjon en drøm som vil gjøre alle bruder som velger å gifte seg med en av hans tegninger. Disse er de generelle trekk ved samlingen.

  • den materialer De vanligste er fortsatt klassikere. Tulle, Gazar passer eller er noen av de vev som mest bruker denne signaturen for å gi lys kjoler og føler som hånd i hanske til feminin silhuett.
  • Fargene er mer variert enn ved andre anledninger og hvit kjernekraft blekner i overskudd nude, som det er presentert som den store Pronovias innsats for dette året. den Nacre og elfenben De er også to av stjernene i samlingen.
  • Som er opptatt av form, den store vinneren forblir kjole æresord og innsnevrede sirene, selv om det var mange kjoler asymmetrisk halsen av gresk-latinsk inspirasjon for denne samlingen.
  • En av de største nyvinningene kalles "doble kjoler"Bestående av kjoler som de legger en overdress eller capelina tyll er kneppet eller bundet og kan legge nøkternhet å kle for seremonien, og at tiden kan bli fjernet, avslører hva som vises en annen kjole helt ny.
  • Som for slør, De har en unektelig rolle i denne samlingen og presentert lys og veldig romantisk, takket være de materialene de er laget: chiffon, tyll, organza og guipure blonder.

Alt dette gjør design av denne samlingen små kunstverk, hver av dem perfekt for å gå ned midtgangen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 19


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer