Brude makeup Sommer 2016: siste trender og stiler [BILDER]

De nyeste trendene i Dette brude makeup 2016. Makeup har blitt et viktig supplement for enhver brud, er det at vi vet, med litt grunnleggende kunnskap enhver normal kan bli ansiktet av en hel catwalk-modell. Hvis du har spørsmål om din makeup stil, sjekk ut nye trender som lover å rasere blant bruder denne sesongen.

den sminke Det er for enhver kvinne som veske eller sko, uunnværlig supplement før du forlater hjemmet, og så mye mer for bryllupet ditt dagen, som skal se ut som en eventyr prinsesse.

Blant de ulike stiler av brude makeup, er det også tendenser som vi presenterer de store designerne på gangbruer, og dette kan ikke der minst 2016, så hvis du lurer på hva slags makeup utseende på den spesielle dagen, sier disse stilene og Velg din favoritt.

Noe mer vågale stil for kvinner som ønsker å ta en mer kraftfull og mindre tradisjonelle makeup, som er inspirert av damene fra 50-tallet, og firmaer som Pronovias Det har blitt brukt ved å slå et eyeliner bot både det øvre øyelokk, og den nedre, og toppet med hvit Khol den nedre vannlinje.

mørke lepper

En annen trend som stadig er rettet hovedsakelig bruder bryllupsnatten er Lip Color magenta, kirsebær eller granat, Og disse fargene legge til et snev av noe spesielt, som også kan kombineres med en myk foring eller skygge diskrete røykfylt øyne sort maske godt merket.

Nå må du gjøre er å prøve makeup hjemme for å sjekke hva som er den stilen som passer deg, og du kan, men også søke hjelp fra en profesjonell, gi deg råd om farger, stiler og alt du trenger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 39


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer