Max Mara kjoler seremonien 2016: Den nye kolleksjonen [BILDER]

den Kjole Kolleksjon 2016 Max Mara seremoni peker til en klassisk og feminin hyper, et forslag karakterisert ved modeller i kostbare stoffer i mørke farger eller sorbet. Hjertet av linjen signert av Max Mara er fascinerende kjoler med den mest raffinerte stil, men mer filmy kjoler skateboarder og perfekt jumpsuit for kvinner dristig karakter. Vi oppdager sammen den nye samlingen av kjoler 2016 Max Mara seremoni.

Max Mara lange kjoler

Som mange samlinger av kjoler couture seremoni, har den italienske maison inkludert flere lange modeller blant sine forslag. Kjoler lang seremoni presenteres på måter mest elegante, som de rett: i galleriet kan se modeller med en skulder floral blonder med dekorativ i bare tie i grunnleggende farger som svart blomster, men også bon ton i nyanser som støvete rosa.

Den mest intense for minimal chic stil kjoler med necklines lukket, avsluttet med folder på sidene røde. For rettere silhuetter, presenterer maison kjoler med plisserte skjørt og brennes, kombinert med topper og lange skjørt brodert blonder taffeta stil av de mest sofistikerte stil.

Kort kjole seremoni Max Mara

Veldig til stede i signaturen samling, korte kjoler og midi seremonien. Seremonien kjoler rør er alltid det første valget av kvinner som elsker raffinert stil og dristig samtidig: Max Mara presenterer disse modellene i grunnleggende farger som svart eller kamel, i versjoner Jacquard med gradient effekt eller stroppeløs hals av ære med skjørt som når knærne.

Er de mest romantiske kjoler med bred eller trapes stil skjørt Duchess, også i mørke eller skinnende nyanser som rød. Mini-kjoler kommer i silke kroppen kontrast med skjørt.

Seremonien jumpsuit Max Mara

En stor suksess de siste årene er det jumpsuit seremonien, formelle slitasje ett stykke bukser nederst. Max Mara lanserer sin nye kolleksjon i å foreslå dem verdifulle stoffer som Cady, organza eller fil coupé. Det kan på den offisielle nettsiden til huset - i hvis butikk prisene er oppgitt for hver modell - versjoner i rosa, svart, kombinert med minikjoler eller varianter med broderi på toppen.

Hvilken av disse kjolene seremonien er den vakreste samling av Max Mara 2016?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 53


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer