Brudekjoler: Alternative Design [BILDER]

Alternative brudekjoler. Har du tenkt å gifte seg og ikke ønsker å bruke den tradisjonelle brudekjole? Bemerker følgende modeller Vi viser deg og lar deg bruke et annet utseende enn vi er vant til.

Så langt du er vant til å se samlinger av mer konvensjonelle venninne som, for eksempel, er de brudekjoler havfrue cut kjoler med vee nakke eller rygg design brude mest spektakulære luft. Vel, vel, nå viser vi deg et annet perspektiv: alternative brudekjoler.

Selv om hvitt er en av de viktigste fargene er valgt av bruder for deres bryllup dag, er det mange andre muligheter. Her presenterer vi en kjole i gult. Har du sett bilder av bryllupet til Elizabeth Taylor med Richard Burton? Vel, vel, den berømte skuespilleren giftet seg med en elegant dress i gult sateng, rund hals og lange ermer, hodeplagg prydet med blomster.

For de bruder som skal tenke på seg en kort kjole på bryllupsdagen kan du velge en modell litt under kneet og kjæreste halsen. Enkelhet er absolutt et sikkert kort.

Brudekjoler vintage inspirert er tilbake i 2015. Vel, vel, ønsker du å etterligne utseendet båret av Audrey Hepburn i hennes andre bryllup? Ved den anledningen, skuespilleren valgt en minikjole enkel, nøytrale, med en original hals, utsmykket med skaut.

Vi kommer tilbake igjen til fargede brudekjoler. Her presenterer vi en perfekt modell for våren bryllup. Dette er en brudekjole i lilla farge og lys Tobilla halsen. Det er den perfekte modellen for en sivil bryllup.

Vi fortsetter med den forrige linje. Vi presenterer deretter en annen modell for de par som gifter seg av retten i dette tilfellet, presenterer vi en modell som fremkaller ekteskapet mellom Mick Jagger og Bianca Perez-Mora. Den dagen bruden valgte en skreddersydd dress med lange skjørt, lav hals og bredbremmet Pamela tilslørt.

Vi avsluttet gjennomgangen av alternative brudekjoler tilbakekaller modellen Gwen Stefani hadde på seg i bryllupet hennes til Gavin Rossdale. Mens tilsynelatende ut til å bruke kjolen uharmoniske notat ble samlet i bunnen av drakten som var rosa. Du du du oppmuntre til en to-tone kjole kjæreste? Eller kanskje en helt rosa kjole kjæreste?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo