Bryllup fotohistorier: De fleste originale ideer [BILDER]

Ideer for originale bryllup bilde rapport. Bilder eller video av bryllupet ditt er minner som vil holde evig i netthinnen. Så tar vi vare presist tilby fotografiske rapporterings originale ideer for bryllupet ditt dagen.

Hvem har ikke tidvis kommet hjem fra nygifte og måtte se video og fotografisk reportasje brudeparet? Hvis du også har kommet til deg nå, ville ikke du skryte morsomt bilde rapport? Så tar vi vare å innføre forskjellige Ideer for et bilde essay opprinnelige bryllup.

Bryllup rapporter, de mest originale ideer

  1. Mote for selfies. Selvportretter eller, som de kalles nå, selfies er mer moderne enn noensinne, og, selvfølgelig, kunne de ikke gå glipp av den dagen koblingen din. I dette tilfellet har du mange alternativer å velge mellom, for eksempel, gjør det en selfie i speilet, velger en selfie alene eller sammen med din partner og selv utfører en gruppe selfie med dine gjester.
  2. Fotografering detaljer. Detaljene som utgjør organiseringen av et bryllup er mange fra sko, bukett, kjole, brud bag, gården der koblingen feires dekorative elementer&# 8230; Med egne nerver i dag er det mulig at mange av disse detaljene gå ubemerket hen. En god idé er da å holde seg fotografere fanget for alltid i fotoalbumet.
  3. Utvikling av en Kissing Booth. Har du hørt noen ganger snakke om det? Det er en plass reservert kjærlighet. Ved dette hjørnet må passere dine slektninger og venner for å vise dem til deg og hverandre sine symboler av hengivenhet. Med hjelp av et Polaroid kan du forevige dette vakre øyeblikk. Til slutt kan du plassere et panel med alle bildene for å holde gjestene tilbakekallingen.
  4. Bryllup tematiske rapporter. Den som skal dere levere kreativitet kan velge, da, for en veldig morsom innsats, tema bilder. I dette tilfellet er det ingen slik rapport, siden de er dine hobbyer som spiller inn. foto historier om din favoritt TV-serien, filmen som du har delt første bildene inspirert av tegneserie, musikalsk inspirasjon, videospill ... Hva er stilen av historien som vil inspirere deg?
  5. Annonsering reportasje bryllup. Hvis du ønsker å skryte av et bryllup reportasje egne kjendiser du kan decantaros av en av reklame stil. Et kjennetegn ved disse er originalitet av snapshots. Også i disse må du være forberedt på å kombinere naturlig og spontant med de andre mer forseggjorte bilder. Du føler?

Etter å tilby disse opprinnelige forslag til bryllupet photo shoot, ikke gå glipp av følgende tips for å få perfekt i ethvert øyeblikk eller disse andre triks for å vises tynnere på bildene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة