Jesús Peiró 2013-2014: Bilder Collection [BILDER]

Bilder av 2013-2014 samling av Jesús Peiró. Signering kjæresten Jesús Peiró har blitt en av de mest kjente i vårt land, takket være sin alltid delikat og flatterende design for enhver kvinne, og allerede har vi sett kreasjoner av sin nye kolleksjon for denne sesongen deres nye lookbook, der vi presenterte nye design allerede viste på catwalken Barcelona Bridal Week 2013, med ren hvit som den dominerende tone, og løse detaljer som gjør hver modell unik og spesiell.

Når vi snakker om brudekjoler, Det er flere bedrifter i vårt land som er den første der en kvinne mener når du velger kjole for din spesielle dag, som Pronovias, Rosa Clara, som vi kunne se 2014-samlingen, og selvfølgelig Jesús Peiró.

Former og necklines Blant de måter vi kunne glimt fra korsett modeller både glatt som en helhet broderi, volum og rett skjørt, Lange linjer med volanger og asymmetrisk, Peplum kutt eller hele organer rhinestones eller pailletes, pluss modeller French langermet for flere bagateller.

Når det gjelder necklines er det et bredt utvalg, er at selv om de mest brukte er æresord, vi kan også finne flere modeller båt nakke, runde eller tilbake necklines peak, halter eller turtleneck med klaffer.

Vi trenger også å fremheve detaljer utallige detaljer som rhinestone belter, kraver eller gull fjær, broderte ermer, eller brosjer både foran og bak, noe som gir en helt spesiell vintage preg.

Klart bruder i år er mer romantisk enn noensinne, og at selv om prisene luske mellom 2000 og 3000 €, definitivt verdt å gjøre noen av disse modellene, og at enhver kvinne fortjener å være prinsesse i hvert fall for en dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة رمز الريشة