Ideer for å dekorere festen for First Communion hjemme [BILDER]

Feire den første kommunion betyr ikke å måtte gjøre det på en fancy restaurant, kan du feire i ditt eget hus, flott å være i et miljø mest innbydende og samtidig spare penger idé. Hvis dette alternativet er ditt, ta hensyn, fordi i dag, i EllaHoy, gir vi deg den beste dekorere ideer første nattverd fest hjemme, surfer på galleriet og se plukke dem du liker.

First Communion hjemme

Har du tenkt å organisere feiringen av første hellige nattverd hjemme? Hvis ja, ikke bare du har full frihet til å bestemme hvordan holde en spesiell dag skal utvikles, men også du selv kan velge alle de dekorative detaljer. Hvis du er ute etter noen dekorere ideer for First Communion, deretter presentere dem.

First Communion dekorasjon med ballonger

Dette er absolutt en god idé, men vi anbefaler at du ikke overdrive det på valg av farger, og en First Communion er en mer formell enn andre hellig feiring. Recreational dekorasjon First Communion med ballonger kan for eksempel plassere en ballong bue ved inngangen, eller sette en enkel bukett med ballonger som et midtpunkt, eller for eksempel velge mylar ballonger på strategiske steder i huset.

Disse er vanligvis til stede i utsmykningen av enhver hendelse som kan skilte med den snev av klasse som skriver ut hele. Du kan for eksempel plassere dem på bordene som et senter eller plassere dem strategisk i hagen, trær, entré, etc.

Sikkert disse enkle tipsene vil ha fungert som inspirasjon, og husk: det viktigste er å nyte en spesiell dag med familie og la barna delta i dekorere. Sjekk ut bildegalleri de beste ideene for å dekorere First Communion hjemme.

Du kan også gjerne: First Communion Kjoler: nye trender Spring / Summer 2017 Organisere en First Communion lowcost


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 40 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi