Fødselspermisjon Badetøy: Calzedonia Summer 2016 samlinger prenatalt

I år har valgt å tilby vordende mødre mange modeller av badedrakter som passer for alle. De spenner fra det klassiske fødselspermisjon badetøy til bikinier som passer perfekt. Det har også innført et nytt konsept for badedrakt: tankini, som er en fødselspermisjon bikini med en tank topp og hovedstillingen. Vi viser Sommer 2016 kolleksjoner fødselspermisjon badedrakter, av Calzedonia til prenatal.

Fabrikater og modeller

Det er mange merker som tilbyr sommermammaklær. Alle modeller er forskjellige fra hverandre ved å følge en bestemt filosofi som gjør bruk av mønstre, materialer og bestemte måter, slik at vi kan velge mellom mange stiler.

prenatal Det er et selskap kjent for alltid å være oppmerksomme på behovene til mødre, så det hovedsakelig fokuserer på å gi komfort med sine badedrakter to stykker. Decathlon Det går også godt på den linjen, selv om det er mye mer sport og funksjonell.

Calzedonia, imidlertid forpliktet mote til enhver tid og har en spesiell mote modeller. Blant hennes fødselspermisjon bikinier finnes modeller med snorer i nyanser fra rosa til turkis, og lys grønn til magenta. En av de mest slående stykker i år er utvilsomt deres tankinis, som inkorporerer en ermeløs skjorte som topp for vordende mødre føler seg mye mer komfortabel og beskyttet. De opprinnelige dekorasjoner og mønstre striper, prikker og retro motiver gjøre det blir en av de mest ønskede elementer.

De er også svært ettertraktet modeller Bonprix, som har originale og fantasifulle farger, ideelt for gravide kvinner som ønsker å skille seg ut fra mengden. forslag Seraphine for sommeren tilbyr de også en titt raffinert og elegant med sine badedrakter sjømann stil, leke med blått, hvitt og gult. I tillegg Asos også det gir særlig hyggelig og perfekt for sommerklær.

anbefalinger

Det er så mange modeller å velge mellom at noen ganger vi ikke kan bestemme hva den mest hensiktsmessige. Det er ingen tvil om at den beste måten å vite hva den ideelle badedrakt er bevise det og ikke la seg rive med bare ved første inntrykk, men selvfølgelig er det viktig at du liker visuelt. Legg merke til at størrelse være riktig for deg, og hvis du kjøper av Internett, sørg for at du kan endre det hvis det er for liten eller for stor. Tør og vil ha en ideell figur selv mens gravid!

Hva synes du om denne artikkelen? Vi anbefaler at du også ta en titt på Maternity ser VIP moms og de vakreste modellene av fødselspermisjon jeans.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 89


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo