Håndverk med spisepinner barn: mange ideer DIY

originale og kreative håndverk. Med noe så enkelt som tannpirkere Vi kan gjøre det gøy DIY oppgaver med barn. Hvis du er ute etter ideer, vil vi se nedenfor noen svært enkelt å implementere. Og du kan også ta en titt på galleriet der vi valgt Nyhet håndverket arbeid. Du kan gjøre fra dekorative stjerner, geometriske konstruksjoner, tegninger, dyr eller morsom collage. Med litt dyktighet og fantasi, vil resultatet bli svært original

Spider med tannpirkere

Alt du trenger er en ball farget plasticine, 2 dansere øyne og tannpirkere å skape et perfekt som dekorasjon DIY Halloween skremmende edderkopp. Hvordan er det gjort? Med et stykke deig, gjør vi en ball, som er kroppens av edderkoppen. Vi satt begge øynene og kjepper for ben. For Halloween foreslår vi at du velger farger som svart og oransje.

farget stjerne

Vi må gjøre en stjerne 8 tannpirkere. Sticks malt med en fin pensel med fargene valgt. Bør plassere dem på et ark du ikke søler på overflaten. La tørke, også male ryggen og på en flat overflate for å danne den stjerne, stikker med varmt lim sterkere. Et annet alternativ er å bruke tape. La oss tørre stjerners tannpirkere og plassere en løkke for oppheng.

Casitas med tannpirkere

Stikkene er perfekt for å lage en fin leketøy hus. Hvordan? vi trenger 16 tannpirkere og 9 leirkuler. Fire kuler for sentralen hvor innføre fire stikker vertikalt og fire horisontalt. Andre fire baller er brukt til å lage bunnen av trekket, mens de siste fire tannpirkere og siste ball av leire brukes til å bygge taket. Du kan tilpasse jobb maleri pinner med fargede maling.

Du kan også gjerne: Håndverk grener: DIY ideer for barn og oppdage enkle håndverk for å dekorere barnas rom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 90


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo