Rapport First Communion på stranden: Ideer for de beste bildene

Fotografering har blitt det beste minnet du har av den spesielle dagen for barnet ditt. Tradisjonelt gikk til fotograf å være ansvarlig for å gjøre historien om First Communion, siden de har kunnskap, erfaring og mest passende for ditt barn ut favoriserte instrumenter. Men i dag har vi en rekke høy kvalitet kameraer til en rimelig pris som vi kan få de mest fantastiske bilder som du kan forestille deg. Her foreslår vi en utfordring: satt til side vanlige scenarioer og gjøre din historie på stranden. For å gjøre dette, gir vi deg disse flotte ideer for å få de beste bildene i historien om First Communion på stranden. Resultatet vil være uslåelig!

belysning

Sollys kan være vår allierte eller vår fiende som bruken vi gi det. Den beste tiden å ta bilder er tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen. Denne belysning vil ikke være så aggressiv, og vi får en svært harmonisk nyanser. Og du kan dra nytte av de fantastiske farger med soloppgang og solnedgang.

horisonten rundt

en viktig aspekt Det er for å sikre at horisonten vises alltid rett. Bildene som vises forvrengt skape en øyeplager som ikke vil hjelpe oss i det hele tatt, så du bør unngå det for enhver pris.

Mange gjør den feilen å fokusere utelukkende på stranden, men dette vil bare gjøre bildene dine ende opp som vanlig. Stranden har mange landskap som du bør dra nytte av. den sanddyner og tre gangveier De er et godt eksempel. Ta hvert hjørne og oppdage hva de kan tilby.

objekter

Fremstill på forhånd noen av bildene som du ønsker å gjøre og ta gjenstander for å hjelpe deg å oppnå dem. Du kan ta en stol slik at fotografiet har en avslappet følelse, noen hvite ballonger for å simulere frihet og renhet og en lagt veldig mye for barnet ditt å reflektere nostalgi.

Mójate!

Strand bildene som regel gi litt skummel i begynnelsen, fordi sand og vann har en tendens til å forurense dress og kan ikke gi oss tid til å ta det til renseri. Det gjøres best etter vielsen, vil igjen ikke å bruke det, og du vil ha nok tid til å rengjøre det stille. Når du er der, de gir deg ingen medlidenhet hva som vil skje med drakt: blader som går langs kysten, det leke med sand og vann og, generelt, ha det gøy alltid tar alle forholdsregler. Men alle vet at moroa er mer i selskapet, så ikke nøl med å signere deg selv og oppfordre andre familiemedlemmer til å delta. fange lykke og spontanitet Det er den beste teknikken for å bli favorisert.

Hva har disse ideene ut til å ta bilder på stranden? Vi anbefaler at du tar en titt på disse elegante ideer til en historie om kommunion med familien.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 61