Karneval håndverk for barneskolebarn

Håndverk er en kilde til kreativitet for barn. I tillegg er de morsomme. Nå kommer Carnival, kan barna kose masse håndverk å gjøre hjemme eller på skolen. Barn kan lage sine egne kostymer, masker, kranser og mye mer. Her viser vi noen håndverk for barn karneval veldig enkelt å lage og moro.

Håndverk for kids Carnival

Hvis du vil at barna underholdt før eller under Carnival engasjement håndverk. barn kan lage sine egne kostymer, dekorasjon, sminke og karneval masker. For å utføre disse håndverk trenger forskjellige materialer som du kan kjøpe i bokhandler og spesialforretninger.

For å fullføre en fe eller prinsesse kostyme, kan lite hus skape et diadem. For å gjøre dette trenger du en jevn hodebånd, lim, mykt hår og fjærer. Lim hår i kronen og deretter lime to fjærer i den ene enden (må gå opp). Utfører to stjerner med filt. Lim de to stjernene i den andre enden av havna og klar.

Harlequin Carnival

Tegne en harlekin med en penn i svart med rene og enkle linjer. Deretter med fargede klistremerker, bør barn følge linjene av harlekin kroppen og feste klistremerkene. morsom, fargerik og enkel idé.

Masker med papir plater

Med plastplater kan også gjøre dyremasker eller svært morsomme figurer. Du må bruke medium papir plate, deretter utføre noen eyeholes, så du male med tempera maling og dekorer med papp eller andre materialer, for å skape karakteren som du liker barn. Barna kan male og trimme sine egne masker. Hvis du vil ha en maske med papptallerkener dyr kan gjøre dekorasjon ører og ansikt kortene eller biter av left parabolen. Å holde masken må du sette myk tape på begge sider.

Indian krone

Dette håndverket er ideell for barn som ønsker å lage sine egne karneval kostyme. For det første, små De trenger farget bygging papir, saks og lim. Først må du måle hodene til barna, og basert på dette tiltaket lage design på et ark fjær. På papp trekker en bred stripe av 10 cm (base), og fjærene kan være av forskjellige størrelser 5 eller 7 centimeter. Så du sette flere fjær (laget med farget bygging papir) gjennom kronen og ulempene. Barn vil ha det gøy å lage sin egen krone av Indian / a.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 62