Patchwork poser enkelt: Ideer og mønstre [BILDER]

Hvis du liker lappeteppe arbeid og du ønsker å lage dine egne poser, i henne i dag fortelle vi hvordan å lage enkle patchwork poser. Følg disse instruksjonene og du vil se en original design i noen få trinn, ikke gå glipp vårt bildegalleri der du finner ideer og mønstre for patchwork poser. Oppdage dem!

Hvordan lage lappeteppe bag trinnvis

materialer: Retazos stoff, gasbind ark, stifter, markører for tekstiler, brett, plate, bånd, nålen symaskin, tråd skjærebrett og sakser.

utdypningFørst må en dyne kvadrat, hvis du har valgt for å gjøre en enkel lappeteppe utforming, kan sy stoff kvadratene av ulike utførelser samme størrelse ratene av stoff til andre større. En god størrelse pose kan omfatte mellom 35 og 40 cm, hvilken må legge til en sømmen mellom to 0,5 cm. Å bygge den, må du slå sammen med pinner små firkanter og bli med dem igjen med en søm på 0,5 centimeter.

Klipp et stykke stoff å plassere på baksiden vesken patchwork. Størrelsen skal være den samme som kvadratet av lappeteppe du får på første trinn i denne aktiviteten DIY.

da slutter seg rettigheter med pinner sider av stoffet til baksiden. Nå sy en søm over 0,5 cm sider. La den øverste åpen. Deretter snur posen.

Skjær to ruter av gasbind samme størrelse som dynen firkantet, inklusive belegget. Lage masker på tre sider, folde foringen og plassere den inne i posen. Deretter slår ned den øverste kanten og sy fôr hånd.

Stopp lage kort håndtak stripe lenge du vil for vesken, brettet i to med baksiden, gjør en maske til den ytre kant og tilbake flip. Til slutt, håndsydd lukkede ender, og de faste ender inne i den øvre kant av vesken patchwork.

Enkle patchwork lommebøker

materialer: 2 deler av det ytre stoff på 17 x 11 cm, to stykker av indre stoff 17 x 11 cm, 2 deler av vatt eller mellomlegg 16 x 10 cm, to stoffstykker 14 x 7 cm, og 4 stk ytterstoff av 3x2cm, til en glidelås 14 cm, kutter, regelbasert skjæretråd samsvarer med de indre og ytre stoffer og 30 cm forspenningen av en farge som passer lommeboken.

utdypningførst korte stoffer hjelpe cutter, regelen og skjæring. Deretter må du gjøre innvendige lommer bretting av stoffstykkene 14 x 7 cm. innover. Syr endene rundt foldene for å sikre det inne i lommeboken.

Nå festes de innvendige lommer til den indre duken, sentrering ved hjelp av styre og feste med pinner, slik at den ikke beveger seg for å sy. da, sy små stoffstykker til kantene av glidelåsen, slik at de er skjult og integrert med ytterstoffet ved enden. For å gjøre dette, bøyer en centimeter i fire biter, å plassere glidelåsen inne holder den ved hjelp av en tapp. Cose rett til å feste glidelåsen linje. da, glidelås festet til vatten og innendørs og utendørs tekstiler. å gjøre dette Bretting av større lengde på den lange side av de indre og ytre stoffer centimeters innover. nå jern og plassert inne vatt. Deretter plasserer stativet i Pulpos deretter sy rett uten å flytte.

Gjenta samme operasjon på den andre siden, nå bøyd bakover, fiksert ved hjelp av pinner og sydd rundt. Til slutt, avskåret overflødig, og du har porteføljen din lappeteppe.

Hvis du liker DIY aktiviteter og arbeidet med patchwork, ikke glem å besøke vår galleri med ideer og mønstre poser og ikke gå glipp av disse artiklene dongeri patchwork poser og lappetepper hvordan å gjøre steg for steg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi