Bikinier hekle mønster trinn [BILDER]

Bikinier Hekle, håndlaget. Lyst til å skryte finne denne sommeren? Luce ett av følgende heklede bikinier du forklare, da, hvordan å lage. Ta godt merke!

Bikinier hekle, trinnvis

materialer: Tape, ull, en heklenål og en saks.

Utvikling, steg for steg: Først utsett ull for å hekle nål med en slipknot. Kjede bærer 22 poeng. Deretter lage en stav i den fjerde kjede fra nålen, og hver av de resterende kanaler ved et total av 20 klammeparenteser.

Nå plasserer tre poeng og slå jobbkjeden. Deretter gjør han en stav i hver av de ovennevnte. Når du kommer til slutten snu igjen og gjøre tre kjeder og snur igjen. Da to doble varetas bjelke på det neste punkt. Lag en dobbel hekle i hver av de neste punktene til du kommer til finalen stav. Lag to doble tannregulering i andre før siste sving punkt og gjøre en dobbel hekle i det siste. Utfører en streng, men ikke for å slå din aktivitet.

Til slutt, vever tre poeng kjeden. Utfører en dobbel hekle i hvert punkt langs og gjenta enda en gang. Lag en panne folding og holde kanten i hvilken nålen har plassert den femte rad markør. Past brukes til å feste poeng. Gjenta prosessen for å gjøre en ekstra pott for bikini.

Visste du liker dette hekle arbeid? Ikke også glipp av disse andre aktiviteter der forklarer vi hvordan du oppretter heklede duker, heklede armbånd, heklet baby gensere, luer skaper hekle, amigurumi og mer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 66


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة