Hvordan å hekle et skjerf trinnvis [BILDER]

Hvordan å hekle et skjerf trinnvis. den hekle Det er en teknikk som, selv om den har aldri gått av moten, har opplevd en boom imponerende i nyere tid. Med den kan du veve mange klær som går til det siste. Foruten å få fantastiske resultater, har denne aktiviteten, for de som praktiserer en avslappende effekt, slik at du kan koble på en stund virkelighet og daglige rutine mens du lage din egen for svært lite penger kosttilskudd. Her er fremgangsmåten for å følge for å utvikle et heklet skjerf, perfekt for de kalde dagene.

gjøre en heklet skjerf Det er ikke en lett oppgave, spesielt for de som akkurat har begynt i denne kunsten. Men rolig, fordi hvis du kjenner de grunnleggende trinnene, vil du tilegne seg ferdigheter ved å øve.

Vi gir deg de grunnleggende trinnene for å ta for å gjøre en enkle skjerf men hvis du ikke er en ekspert, anbefaler vi at du søker mønstre og triks i hekle blader, som de er veldig lett å finne.

  • Lag en rekke luftmasker som er et multiplum av 4. Mengden av luftmasker, avhenger av hvor bred du vil skjerfet. Det er lurt å velge et tall som er høyere enn 36.
  • Gjør 4 lm mer. Det er viktig å ikke presse mye rygger.
  • I den åttende maskestav (regnet fra den siste) som er innført mellom.
  • Lag en annen 4 lm og deretter i fjerde Wåle etter midtpunktet, setter en halv punkt. Full tilbake.
  • Gjør om fire rygger (og er neste runde) og gjøre midtpunktet i den venstre halvdel maljen ovenfor. Gjør det samme med resten for å fullføre runden.
  • Gjør denne operasjonen til skjerfet når ønsket lengde.
  • Når du er ferdig, kan du sette fringe. Det avhenger bare av din smak, men kan gi en fin touch til plagget.
  • Du har gjort ditt skjerf!

Som du ser, er det ikke veldig komplisert, men det er viktig å øve. Når du har mer erfaring med denne teknikken, kan du bytte til hekle sengetepper, et godt valg for å dekorere hjemmet ditt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer