Hekle mønstre: rektangulær mantel trinn [PHOTO]

heklemønstre: Duk rektangulær steg for steg. den hekle eller hekle Det er en av de teknikker som brukes for hjem dekorere, som det gir gode resultater med lite arbeid og en svært rimelig pris. I tillegg kan de fleste av bitene av hekle gjøre hjemme på en rask måte og sikre at farger, størrelse og materiale er akkurat slik vi ønsker og passer perfekt inn i våre rom. Hvis du ønsker å lære hvordan å lage en original og fargerik rektangulær duk ved å hekle teknikk, er som følger trinn.

Duken vi foreslår er å binde små hekleruter forskjellige farger eller i samme farge, i henhold til våre preferanser. Denne modellen er ideell for de som ennå ikke er veldig kjent med teknikken for hekle, men de vet at deres grunnleggende.

Først må vi lage firkanter. Vi kan bruke i hver av kvadrater av samme farge eller kombinere flere farger i hver. Noe som gjør dem lett.

  • Fra startpunktet, veve vi og sluttet seks rygger.
  • Tre kjeder sminke, og en gang fullført, begynner den første runden, som vil veve i bunnringen.
  • Plassen vil lykkes med fire høye poeng under de tre kjedene vi allerede hadde, og gjenta prosessen (tre kjeder fem høye poeng) tre ganger og endte opp med tre kjeder som vil lukke med den tredje høyeste punktet på den første.
  • Vi har firkantet base. På dette punktet, kan vi endre farge eller fortsette med hvor vi var.
  • den andre runde gjør vi opp med 4 lm og deretter 3 høye poeng og fortsette veving 3 lm og 3 høye poeng til vi kommer til siste hjørnet, hvor vi skal avslutte med 3 høye poeng, 3 lm og 2 høye punkter som vil bli med Wåle initial.
  • Det fortsetter med dette systemet skal være firkanter ønsket størrelse.

Når vi har alle rutene fakta som vi anser som nødvendig, bli vi og få en original duk vil være misunnelse av våre gjester.

Denne modellen har mange fordeler duk fordi, bortsett fra at vi lett kan kombinere en rekke farger, kan vi gjøre alle størrelser eller bruke en tykkere tråd, bruker dette formatet for sengeteppe. Denne teknikken er også svært godt egnet for å dekorere barnas rom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 44


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة