Burda mønstre [BILDER]

den Burda mønstre Jeg vil gi deg en garderobe med din egen kreasjoner. Nål og tråd har alltid gått hånd i hånd mønstre av sy magasiner mer spesialiserte og kjente. Hvis du trenger en kjole, en kjole eller til og med en kostyme, selv uten mye erfaring arbeid sy, kan du sertifisere deg selv ved å følge instruksjonene på mønstrene.

Med råolje mønstre, og en Grunnleggende sy og patronaje, Du kan lage din egen modeller. I tillegg er disse mønstrene designet for alle typer kvinner, siden du vil også finne mønstre dimensjonert. Ja, adressering et bredt og mangfoldig kvinnelige publikum, du vil ikke finne kreasjoner og banebrytende modeller, siden det er tilpasset smak og stil av flertallet. Selv om de ikke mangler ideer.

Den gode tingen er den brede mønstre Burda katalogen De tilbyr som de også foreslå deg moro barneklær, I tillegg til store størrelser og, sist men ikke minst, muligheten for å gi dine første masker med enkel søm delen. Også vanligvis de inkluderer mønstre gravide klær.

Selv om brutto mønstre finne dem, som alltid, i kiosken, kan du også finne mange referanser i spesialiserte internettsider og på siden av sy magasinet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة