Barn tepper DIY: Original Ideas

Når du velger innredning av rommet til den minste blant de tilbehør, Du kan ikke gå glipp av en hyggelig teppe, ikke bare for bunndekke, men også slik at de kan spille mer fritt og uten frykt føttene kjølig. Hva synes du om ideen om designe og veve selv tepper til barn? Du har valget mellom enkle og opprinnelige modellene hvis du liker strikking og har noen ferdigheter med hekle.

Muligheter teppe Barn kan velge et stoff modell jeg trapillo, meget enkel og rask å strikke, spesielt for nybegynnere i kunsten å hekle og nåler. Et annet alternativ er å hekle med spor av ull et teppe eller en litt mer tålmodighet, for å gjøre et teppe med ansikt av et dyr eller karakter. La oss se en praktisk måte som en enkel idé teppeknytting trapillo og også vi inviterer deg til å ta en titt på galleriet der du finner enkle og inspirerende forslag.

Barn teppe trapillo

Vi kan veve en original trapillo teppe av ulike farger. Vi begynte med en magisk sirkel, og deretter, et høydepunkt i hvert punkt. Vi tar en annen farge, i den første raden, strikk to høye poeng på hvert punkt og endre farge for å starte andre runde. Vi veve to høye punkter i hvert punkt i forrige runde i endring på to punkter, trådfargen. I den tredje runden, strikke to høye punkter på hvert punkt av den foregående rad, endrer farge garn tre punkter. På den fjerde runden, som, to høye punkter i hvert punkt av forrige rad, erstatte fargen hver 4 poeng. Og så videre til de tiltakene som er valgt for teppe. Du kan velge farger som du liker, prøver å være konsekvent med resten av innredningen av rommet eller rommet der den skal plasseres.

Du kan også være interessert i: Baby Dolls Hekle Patterns trinn for trinn, og opplev hvor enkelt det er å veve dine ull hatter: Ideer og originale modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 72


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo