Heklemønster: rosa halsbånd Amigurumi teknikk

den amigurumi Det er en teknikk fra Japan som de kan være hekling originale kreasjoner, fra leker til smykker, slik at du kan lage dine egne design. Sin unikhet er at hekle tallene er skapt, laget med teknikken Hekle spiral, bli med løse deler. Den amigurumi har blitt spesielt kjent for veving originale utstoppede dyr eller dukker, men også lar andre kreasjoner, som alle typer bijouterivarer (Ringer, halskjeder, armbånd&# 8230;). Strikking, behov ull eller bomull garn og heklenål (bør bruke kanylen tall som angir etikett nøste). For å gjøre, for eksempel, kragen bildet, har blomsten en diameter på 6,5 cm og en lengde av ledningen 48 cm.

Hvordan å veve hekle spiral

Før arbeidet starter er det viktig for alle materialer hånd, inkludert en lap markør, siden strikke spiralen vil være vanskelig å vite hvor starten og slutten av hver runde er.

Vi startet med en ring 6 poeng, og nålen gjør en kjede for fastklemming av felgen, og 6/2 poeng; deretter cerreamos ring med kort ledning; løsne strengen, slik at det er helt lukket. Vi begynner med en økning (to punkter i samme plass) på alle punkter i sin tur; Vi markere starten av runden med markør eller en sikkerhetsnål slik at vi vet hvor vi har til slutt å fullføre runden; å starte neste runde, fjerner vi markør, og gjør et poeng, vi legger resultattavlen, og gjøre en raise, gjenta til slutten av runden (ett poeng økning). Vi oppheve markeringen og få 2 poeng og en økning, og så videre til runde. I neste runde vil øke og 3 poeng, og så videre for å fullføre svingen.

Du kan også være interessert i: Patterns Gratis amigurumi skritt og oppdage abalarios hekle halskjeder og armbånd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 52 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة