Heklemønster: Luer fashion [BILDER]

Hvordan hekle luer. Oppdag hvor enkelt det er lage dine egne hekle hatter for barn, for babyer for menn og mange flere.

Hekle hatter med visir

materialer: Massiv ledning, heklenål (størrelse N), markørpunkter, saks og møbeltrekk nål.

Poeng Croche ansatteFor det første gjør den strengen punkt ved en glidende knute og setter sløyfen i strikkepinnen. Tråden passerer over spissen av nålen frem og tilbake. Deretter griper tråden med nålen og bringe den gjennom løkken. Fjerner løkke fra nålen. Som et resultat bør du få en ny løkke på nålen.

Da tar det punkt gled innsetting av nålen i form av en V ovenfor. Du bør ha en løkke på nålen. Tar tråden og passerer gjennom det punkt, som bærer en annen sløyfe på nålen. Nå tar tråden og passere det gjennom begge sløyfer. Nå skal en ny sløyfe.

Hekle mønster lue med visir: Først gjør fem poeng kjeden. Blir med disse punktene til en omdreining ved hjelp av en glidende punkt i den første strengen punktet. Den utfører deretter ni enkle punkter i midten av ryggen. Markerer det første punktet med markøren poeng.

Deretter utfører den to enkle Croche punkter ved hvert punkt for å oppnå 18 punkter etter tur. Gjør et enkelt punkt i det første punktet i neste runde og hekle to enkle punkter i det andre punktet. Gjenta dette mønsteret til å fullføre runden med 27 poeng. På neste runde gjør en enkel synspunkt hekling.

Deretter lage en enkel poeng i hver av de neste to poeng og to enkle hekle poeng i tredje periode. Gjenta dette mønsteret for å fullføre den femte runden med 36 poeng. Nå gjør det enkelt punkt Croche på hvert punkt i neste runde, og gjentar mønsteret av den femte runden. Fullfør følgende 12 omdreininger gjør en enkel heklet sting på hvert punkt.

Nå kommer vi til kanten på tide å begynne. Det gjør det gjennom enkle Croche poeng i de følgende 20 poeng. Hopp over neste trinn og utfører et punkt gled i det følgende punkt. Han svinger over den delen, og utfører en enkel Croche på det første punktet på linjen og to enkeltpunkter i det følgende.

Den utfører deretter en enkel Croche på hvert punkt før de tre siste punktene i rad. Den utfører to enkle punkter Croche på neste punkt og en single point of Croche på neste punkt. Surr det siste punktet på linjen og gjør et poeng gled inn i neste punkt på hoveddelen av heklet lue med visir.

Han svinger over arbeidsstykket og utfører en enkel heklet sting på hvert punkt på linjen. Surr det siste punktet, og gjør et poeng gled inn i neste punkt på hoveddelen av hatten. Til slutt skjæres tråden og passere gjennom den siste sløyfen. Bruk møbel nålen for å brette de løse tråder.

Nyt mange andre hekle arbeid mer da. Her er hvordan du kan lage armbånd hekle, hekle doilies, dekorative bokser med hekle, hekle blomster, blant mange andre hekle arbeid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 21 =