Hoste i svangerskapet: hvordan å kurere, risiko og naturlig rettsmidler

den graviditet Utvilsomt en av de vakreste stadier av livet, men ikke glem at det fra synspunkt av den helse, Det er også en som gjør oss mer følsomme. den Hoste i svangerskapet bør ikke undervurderes, så du bør vite hva risikoer, hvordan å kurere det og hva naturlig rettsmidler De kan være effektive.

Hoste symptomer i svangerskapet bør ikke anses som uviktig, spesielt med tanke på at i denne fasen ikke bør tas narkotika, med mindre annet er foreskrevet av lege. Enten av tørr hoste eller produktiv hoste, Det er en plage som kan oppstå under svangerskapet, og det er lurt å prøve så snart som mulig, for å unngå mulig risiko for det ufødte barnet. De beste naturlige rettsmidler for hoste i svangerskapet er honning, den løk eller salvie te (I sistnevnte tilfelle, gurglevann når hosten er ledsaget av irritasjon og sår hals).

Hoste kan svare på mange årsaker, fra en allergi mot et pusteproblemer (forkjølelse, forkjølelses&# 8230;). Hoste i svangerskapet er ofte bare det første tegn på en problemfri eller nåværende tilstand, men det er viktig å vite fra begynnelsen hvordan å kurere det, for å unngå komplikasjoner. Den perioden av svangerskapet er en av de mest delikate helse, så må du forebygge og behandle ubehag eller assosiert lidelse som oppstår. Under svangerskapet bør ikke ta narkotika, men noen naturlig rettsmidler som kan være effektive ubehag slik som hoste.

Hoste i svangerskapet: risiko og naturlig rettsmidler

Helse og fosterutvikling under svangerskap er beskyttet av placenta, Det virker som en barriere, men kan skje for å bli skadet tillater fri adgang av virus og bakterier. Det er derfor svært viktig å behandle hoste før det blir et problem. Blant de mest utlizados naturlig rettsmidler inkluderer honning, en søt og nærende tonic med beroligende og mykgjørende egenskaper. Du kan direkte ta en skje med honning, eller blandet med melk eller te. Samtidig er et annet naturlig middel som finnes i løk, antibakterielle og slimløsende.

Et annet naturlig middel som kan tilberedes direkte i vårt hus er en sirup, laget med løk. For å gjøre dette, kutt løken i skiver, dekk med sukker og la det marinere i noen timer. En klar tid, bør du ta 4 til 6 teskjeer om dagen.

En endelig løsning er salvie te. For å fremstille, kokt vi 8 salvieblader i 200 ml vann. Den kan brukes til å lage gurgle annenhver time. Hvis hosten er ledsaget av smerte eller sår hals, kan du ty til en løsning basert potetmos. Pakk den i en klut og påfør direkte på halsen, vil det bidra til å redusere ubehag av sår hals.

Du kan også være interessert i: 5 ting du må vite før å bli gravid og hodepine i svangerskapet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 69 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة