Avføringsmidler for å gå ned i vekt: Det mest naturlige vekttap

  • Boldo te og andre infusjoner
  • Frukten av nype og aloe vera
  • løk

Det er naturlig avføringsmiddel som kan hjelpe oss i de øyeblikkene når vår metabolisme bremser ned sin aktivitet giftstoffer akkumuleres og beholde overflødig væske, noe som resulterer i økt volum som ikke alltid er godt akseptert. I tillegg til å forårsake mulige feil, er ikke bra for kroppen vår opphopning av giftstoffer, en rensing diett hjelper ikke bare å gå ned i vekt og mister vekt, men gjør at leveren bedre filtrere disse stoffene og gjenopprette en balanse i prosessen med å fjerne slike stoffer . La oss se i detalj hvilke matvarer kan ha en funksjon av naturlig avføringsmiddel for å gå ned i vekt og mister volum uten å skade kroppen vår:

Hva er de mest anbefalte avføringsmidler for å gå ned i vekt og naturlig?

Avføringsmidler har blitt et supplement for vekttap, selv om forbruket skal være i moderasjon fordi, på den ene siden, er dens funksjon for å aktivere tarmen og for det andre, hvis vi slår til avføringsmidler kunstig, som alle narkotiske stoffer, du kan ha bivirkninger hvis ikke administreres riktig eller misbrukt. Input må avklare at avføringsmidler hjelpe oss å miste væske, ikke fett, så det er viktig å kontrollere når og hvordan de blir tatt for å unngå risiko for eksempel en mulig dehydrering eller tap av kroppsvæskebalansen.

Avføringsmidler bør brukes som et supplement, ikke en erstatning for mat. Vekttap er ikke bare et spørsmål om å redusere antall kalorier, men å revidere våre matvaner fordi på mer enn én anledning til å bære en ubalansert kosthold er nettopp årsaken til overvekt. Avføringsmidler kan være et ally, men hvis det ikke tas med forsiktighet kan også ha den motsatte effekt, ettersom slutt dens funksjon er å akselerere tarmen. Også, hvis altfor ofte tydd til avføringsmidler kroppen vil etter hvert justere. Rådene, i tillegg til å konsultere lege eller spesialist, er å velge mer naturlige avføringsmidler, urter, te og infusjoner, som Boldo blader, Senna blader eller frukt av nype.

Frukten av nype og aloe vera

Frukten av nype -veldig brukes i kosmetikk og hud- behandlinger kan også være et supplement til vårt kosthold. Den inneholder blant annet komponenter, vitaminer og tanniner. Med sine blader kan forberede en grønn te nype. Det har avføringsmiddel, vanndrivende og stimulerende effekt, mens det er god antioksidant. Det samme kan sies om Aloe Vera juice, en godt kjent og brukt i verden av kosmetikk for sin beroligende egenskaper substans. Takket være den aloin holdig akselerator er en naturlig metabolisme av fettsyrer og tillater derfor øke den metabolske hastigheten av fjerning av fett. En veldig enkel oppskrift du kan gjøre i blender til å ta er: Mean Median plante blad Aloe Vera, sitronsaft og en spiseskje honning.

løk

Dette grønnsak er rik på vitamin C og mineraler, slik at i tillegg til å hjelpe deg å miste vekt vil beskytte oss mot de vanligste sykdommene som forstoppelse eller influensa. Den har en bemerkelsesverdig vanndrivende kraft og hellig hånd mot forstoppelse som aktiv avføring. Skriv det i kosten er også ganske enkelt, det smaker godt, det koster svært lite, og det finnes utallige oppskrifter med å trekke inspirasjon.

Alle matvarer med høy fiber frukt, grønnsaker og legumbres- tillates definisjonen av avføringsmidler, ettersom fiber (oppløselig og uoppløselig) bidrar til å regulere tarmfunksjonen. Denne type avføringsmiddel, samt hjelpe våre gut, det hjelper oss også gå ned i vekt på en naturlig måte. Mat som ananas, eple, tomat, den plommer, den blåbær eller kaffe.

Fordeler og ulemper med avføringsmidler

Avføringsmidler kan redusere følelsen av tyngde og hevelse, men kan også øke væsketap. Begge diett til følge, slik som hydrering, spiller en fundamental rolle fordi avføringsmidler kan fremme tap av mineraler (kalium, natrium), vannløselige vitaminer og forårsake som rebound virkning, forstoppelse og problemer med tarmfloraen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 83


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo