Hvordan forberede agurk vann diett

Lys, forfriskende, hydranter, vanndrivende og rensende. Agurk vann er en alliert å gå ned i vekt, fordi det fjerner giftstoffer fra kroppen hva reduserer oppbevaring av væsker-og hjelper deg å ta vare på silhuetten. Som med agurk diett hvis du er fast bestemt på å eliminere de ekstra pounds, kan du tegne på ekstra hjelp med agurk vann diett, fordi agurk er en av de laveste kalori mat.

Det er viktig å huske på, før du tar fatt på en slankende kosthold, som redusere kalorier betyr ikke slutte å spise godt, men helt motsatt. Kostholdet bør tjene til å adoptere sunnere vaner, som å satse på frukt og grønnsaker som foruten satiating, er lav i kalorier. Dietten må følge med regelmessig fysisk trening. Og hjelp, Hva med å prøve en drink som agurk vann?

I tillegg agurk er vanndrivende og antioksidant, å bidra til å bekjempe effektene av frie radikaler som er ansvarlige for tidlig aldring. Vi kan ikke glemme, blant sine fordeler, er bra for hud helse agurk, til å regulere fordøyelsen og til å styrke negler.

Agurk vann oppskrift slanking

Enkel og lett å tilberede. Med denne oppskriften vil vi utvikle 2 forskjellige drikker, og faste å ta en annen i løpet av dagen. Det kan inngå i kostholdet mellom 2 og 3 ganger i uken.

Slanking ingredienser agurk vann

  • 1 agurk (Bedre hvis det er organisk)
  • En halv liter vann
  • en halv sitron
  • En spiseskje av Chia frø

Klargjøring av agurk vann diett

  1. først agurk skallet og passere gjennom blanderen å trekke ut sine juice.
  2. Tilsett saften av agurk vann og røre ingrediensene godt.
  3. Med miksen kan du gjøre to forskjellige drikker, en til å ta på tom mage ved romtemperatur og en annen for å drikke i løpet av dagen.
  4. for Blandingen skal ta fastende, fylle et glass med blandingen av vann og juice og agurk vi legger sitronsaft, la stå noen minutter før du tar faste.
  5. For agurk vann i løpet av dagen for å ta ham legge sitronsaft og en spiseskje av Chia frø, slo godt. Ta det sakte utover dagen.

Og hvis du ønsker å gå ned i vekt kanskje har lyst til å vite avokado og agurk diett for å gå ned i vekt eller er det mest populære dietten i en uke raske dietter er

Hvor mye bør jeg gå ned i vekt? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Gjør du sport?

Minst to ganger i uken

Ja, men ikke regelmessig

Nesten aldri. Jeg liker ikke


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Content