Triphala: slanking egenskaper og fordeler

Hva er triphala? Det er en Kombinasjonen av fruktene av tre etasjer (Amalaki, Haritaki og bibhitaki). Stammer fra India, er ett av de mest brukte ayurvediske produkter og i annen egenskaper, hjelper miste flere kilo. Det er ikke den eneste fordelen som bringer oss denne urte sammensatte, som utnyttet potensialet av planter til å forbedre vår velferd. Hvis du er slanking, eller ønsker å se din linje, finne årsakene som gjør triphala en naturlig alliert.

triphala egenskaper

Den triphala har slanking, tonificantes, desintoxicantes, Det forbedrer fordøyelsen og fremmer brenne kroppsfett. Det er også bra for fjerne væske og for å kontrollere appetitt mellom timer. Den har en mild lakserende effekt (Kamper forstoppelse), og er et naturlig valg for å avgifte leveren.

Den triphala hjelper kontroll kolesterolnivået, reduserer blodtrykk, Det fremmer sirkulasjon og forbedrer leverfunksjonen. Han ble også gitt antivirale egenskaper og antiinflammatorisk.

Triphala er summen, som vi har nevnt, av tre urter, som hver med sine egenskaper. dermed amalaki Det er en utmerket antioksidant som bidrar til å opprettholde balansert nivå av blodsukker. den Haritaki, i mellomtiden, favoriserer det eliminering av giftstoffer som hoper seg opp i tarmen og bibhitaki Det bidrar til å hindre væskeretensjon. Kort sagt, en perfekt kombinasjon fremme vekttap.

Når en diett er ikke bare om å telle kalorier. Derfor, for eksempel, urter med slanking og rensende egenskaper er en utmerket partner for å inkludere i kosten som en te eller infusjon, for eksempel. I dette tilfellet kan thripala tas som kapsler (3 daglig med mat eller et glass vann).

Du kan også være interessert i: naturlige urter quemagrasas infusjoner å miste vekt og oppdage 10 Tømming urtete du kan gjøre hjemme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Oysho