Hvordan finne ut om du har en svulst: tegn

Hva er tegn som kan advare oss om tilstedeværelse av en svulst? Vår kropp, ved den minste forskyvning problem eller sende oss signaler, som vi må ta hensyn. Selvfølgelig bør du alltid konsultere lege, fordi noen symptomer er felles for mange forskjellige patologi.

Hvordan vet du om du har en svulst? Svare på dette spørsmålet er ikke lett, fordi selv om det er noen symptomer umiskjennelig preg som kan anses som en svulst, De er også lik de andre sykdommer. Det vil si, forutsatt at du får noen symptomer eller tegn som vi vil gjennomgå nedenfor før skremt eller bekymre overdrevent må konsultere legen som forkaste eller bekrefte diagnosen.

Fra begynnelsen, bør det bemerkes at symptomene på en svulst kan deles inn i to typer: generelle og lokaliserte. Blant de tidligere de inkluderer følelsen av overdreven trøtthet, den vekttap uten åpenbar årsak og uten å følge en diett for å gå ned i vekt, episoder av feber, kløende hud, dyspepsi, gulsott og gjennomvåt nattesvette,. På den annen side, er symptomene lokalt, som ikke bør overses. Symptomer som kan være forbundet med knuter eller hevelse, puste- og hoste, blødning, tarmlidelser og smerte.

Men, som nevnt, tar vi til etterretning symptomer med forsiktighet fordi deres utseende betyr ikke nødvendigvis at vi har en svulst. Således, for eksempel, en lymfeknute Betent kan også være et symptom på lymfekjertelbetennelse; den hoste, i mellomtiden, kan du svare på et problem av laryngitt og ikke fra lungekreft; og problemer med fordøyelsen Det er også typisk for gastritt eller magesår. den tilstedeværelse av blod i avføring, i mellomtiden, det kan også tyde på at vi har et problem med hemorroider eller anal sprekker. I tilfelle av lungekreft også huske at i tillegg til vedvarende hoste, andre symptomer som kortpustethet, heshet, stemmeforandringer eller spor av blod ved hoste vises.

¿attraksjoner før utseendet av visse tegn? Du må alltid ta hensyn. Ja, for eksempel er det sår som ikke leges over tid, og ikke bedre, bør du kontakte legen din som det kan være en indikasjon på hudkreft. en bule som vises plutselig og vokser raskt kunne være kreft, spesielt i tilfelle av brystkreft svulst hos kvinner eller i pungen hos menn. Det viktigste er å observere nøye utviklingen av disse skiltene og kontakt lege, som er ansvarlig for å gjennomføre de nødvendige tester og kontroller for å bekrefte årsaken til symptomene.

I tilfelle av hud, før i form av prikker eller føflekker bør kontrolleres om de endrer form, farge og størrelse. I dette tilfellet, i virkeligheten kan det være en indikasjon på tilstedeværelsen av et melanom.

Du kan også være interessert i: 6 mat som fremmer kreft og tomat kosthold for å forebygge brystkreft.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 51 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron